2777
2789
مشکل پلی کیستیک دوست من با درمان داروویی حل شد بچه ها فقط یه چیز جالبش بدرتون میخوره انجام بدید ... بعد از تموم شدن پریودتون رابطه داشته باشین تا اخرین روز پریود... دوست من سه روز قبل از پریودش باردارشده بود ماهی که دکتر بهش گفته بود فولیکولش دوازدهه و باید امپول بزنه و ماه بعد ی اقدام کنه .. اون ماه رابطه ای که داشته باردارشده قبلا فقط تو تخمک گذاریش اقدام میکرده
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
مرسی شیدا جونم ایشالله
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا هم تو کارهاش حکمتی داره که ما بنده ها از درکش عاجزیم من گاهی که غم و دردی بهم میرسی بجای اینکه به خدا بگم چرا بهش میگم خدا یا کاش میشد حکمت این کارتو بهم الهام میکردی
راحت نوشتیم بابا نان داد بی آنکه بدانیم بابا برای نان همه جوانیش را داد.برای شادی روح همه باباهای دنیا که دیگه هیچوقت صورت ماهشان را نمی بینیم یه دسته گل به زیبائی سوره حمد بفرستید.ممنون میشم دوستان برای شادی روح پدرم یه صلوات هم شده بفرستین.خیییییییییلی دلتنگشم
عاشقتم پسرم کاملا درست میگه با دل شکسته ات از خدا بخواه تا نینیش دنیا نیومده به شما هم نینی بده مطمین باش باردار میشی ....من با دل شکسته ام خیلی از خدا خواستم چون وقتی بهم گفت که بارداره (جاریم )بعدش برداشتم بهم گفت من میدونم که حامله نمیشی منم اومدم خونه کلی گریه و زاری و اعصابم خرد ولی از خدا خواستم که بهم نینی بده تا سر جاشون بشینند ..همونطور هم شد
خدا جون راضیم به رضایت .......
جواب منو ندادی
سرت را بر شانه ی خدا بگذار تا او با نوازش های دستان مهربانش قصه ی عشق را چنان زیبا برایت بخواند که نه از دوزخ وحشت کنی و نه از بهشت به رقص درآیی ، نه از نداشتن چیزی غصه بخوری و نه از نداشتن کسی . . .
آره مامان نیکی جون خواهر شوهرم مااااااااهه با اینکه سنش کمه و از من یکسال کوچیکتره ولی دختری به باشعوریش ندیدم خیلی خوبه تا بحال ازش هیچ بدی ندیدم تازه فکر نکنم انقدی که دوست داره بچه ی شوهر منو ببینه واسه بچه ی خودش اینجوری باشه ولی من از بعد سقطم حساس شدم دیگه دلم میخواد همسرمو سورپریز کنم که نمیشه شما فکر کن هر ماه هیچ کاری نمیکنی که شاید باردار باشی اخرشم هیچی به هیچی
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
یکی بچه دار نمیشه یکی میشه و سقط میکنه یکی میشه و بچه اش مشکل داره یکی هم مثل من بچه دار میشه و بچه هاش نارس بدنیا میان.وقتی بچه هام بیمارستان بستری بودن و مادرهائی که بچه هاشون بخاطر زدی بستری بودن و آه و زاری و بیطاقتی میکردن و میدیدم میگفتم پس من چقدر صبورم اما یاد اونهائی که بچه دار نمیشدن یا بچه هاشون سقط میشن می افتادم آروم میشدم و از خدا تشکر میکردم و از اعماق وجودم برای همه منتظران مادر شدن دعا میکردم
راحت نوشتیم بابا نان داد بی آنکه بدانیم بابا برای نان همه جوانیش را داد.برای شادی روح همه باباهای دنیا که دیگه هیچوقت صورت ماهشان را نمی بینیم یه دسته گل به زیبائی سوره حمد بفرستید.ممنون میشم دوستان برای شادی روح پدرم یه صلوات هم شده بفرستین.خیییییییییلی دلتنگشم
بچه واقعآ معجزه خداست . چ برای اونهایی که سالم اند و چ برای اونهایی که مشکلاتی دارند . چنین بسیار افراد سالمی که سالهاست منتظر بچه هستن و چه بسیار افرادی که دکتر ها نا امیدشون کردند ولی باردار شدن . میخوام بگم فقط به خدا توکل کنید نه اینکه که دنبال درمان نباشیدا . دنبال درمان هم بریدولی با توکل بر خدا .ان شاء الله به حق این ماه عزیز دامن همه شما منتظرها سبز بشه .
و خدایی که همین نزدیکی است ....
زمستون جون الان بچه هات خوبن ؟
ببین تو مشکلت قابل حله اولا باید پرولاکتینت حتما درمان شه چون مانع لانه گزینی و بارداری میشه درمانش هم قرص کوچیکه به اسم داستینکس.که دکتر زنان برات مینویسه که بعضیا به دو تا قرص جواب میدن و کاملا خوب میشن بعضی ها وقتی دارو قطع میشه دوباره برمیگرده که این گروه باید دایما در حین اقدام مصرف کنن برای پلیکیستیکت هم روزی دوتا قرص گلوکوفاژ بخور اگر جواب نگرفتی بیا به من هر چی میگی بگووووووووووووووووووووووووو
سرت را بر شانه ی خدا بگذار تا او با نوازش های دستان مهربانش قصه ی عشق را چنان زیبا برایت بخواند که نه از دوزخ وحشت کنی و نه از بهشت به رقص درآیی ، نه از نداشتن چیزی غصه بخوری و نه از نداشتن کسی . . .
هر ماه دکتر بهم میگفت باید دارو بخوری تا باردار بشی ...منم اون ماهیی که باردار شدم همش فندق و پسته و عسل و عرق رازیانه از روز اول پریود تا روز هفت پریود روزی یک فنجان ...سونو هم نرفتم خودم زدم بیخیالی که باردار شدم
خدا جون راضیم به رضایت .......
عزیزم منو نمیبینی اینهمه حرف میزنم
پارمیسا جونم ببخشید پیامتو ندیدم گلم یکبار دیگه میگی عزیزم >/؟
2810