2777
2789
عنوان

دلستر(آبجو) کلاسیک جوجو باعث م س ت ی میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42541 بازدید | 51 پست

آبجو الکل دارشم مست نمیکنه. دیگه چه برسه به این شرکتیا.

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مطمئنی اون مارک بود! یه مارک دیگه هست بعضی سوپری ها میفروشن ده درصد الکل داره دیدم تعجب کردم 

عرق نمیریزن که مخمر غذایی میریزن 

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید
چون بار اولشه ، این شیشه ها همون دلسترای بدون الکله خودمونه منتها توشون مخمر میریزن ، اگر بار اول با ...

ممنون هوشیارم کردی🙏😎

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
مطمئنی اون مارک بود! یه مارک دیگه هست بعضی سوپری ها میفروشن ده درصد الکل داره دیدم تعجب کردم 

اسم مارکشو میگی؟

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
بیشتر ببینید
آبجو کلاسیک جوجو بودش

آخه تو مملکت اسلامی ماءالشعیر کارخونه ای الکل داره اون تسبیح من کووووو

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آبجو کلاسیک ایرانی هیچ شیرین کننده ای نداره و تلخه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ممنون هوشیارم کردی🙏😎

قربون شما🌷

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید
مخمر چه نقشی داره ؟ فقط الکل باعث مستی میشه؟

یه نو مخمره که باعث میشه دلستر تخمیر بشه ، مثل شراب که چند ماه میونه تخمیر میشه فقط اون صنعتیه

بیشتر ببینید
مخمر زیاد باعث مستی میشه؟

مخمر به خودیه خود باعث مستی نمیشه ، شما این مخمر رو برای درست کردن ﮼ پیتزا هم استفاده میکنی و خیلی چیزای دیگه ، توی ابجو ها اگر میزان مصرف ابجوت از یه شیشه نیم لیتری ( خودت به تنهایی) بیشتر باشه شروع مستیت میشه 

بیشتر ببینید
ممنونم از توضیحاتت🙏😎

خواهش عزیزم

بیشتر ببینید