2777
2789
عنوان

دلستر(آبجو) کلاسیک جوجو باعث م س ت ی میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42486 بازدید | 51 پست
اگه طعم گند و غیر قابل تحملی میداد بله بعد از دو سوم شیشه مست میشید

چرا بعد از دوسوم؟

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله ،الکل داره ولی روش زده بدونه الکل ،دیدم که خوردن ومست شدن

به جای کوچک کردن دیگران خودت بزرگ شو!به جای ارزوی شکست برای افرادموفق خودت هم تلاش کن وموفق شو!وبه جای نشست وحسرت خوردن بلندشووبرای ارزوهایت بجنگ.فراموش نکن:کسی که توهین میکندخودش رو زیرسوال برده کسی که تحقیرمیکند خودش راخوارکرده!وکسی که می رنجاند دیریازود تاوان خواهدداد!نه خرافاتیم نه سطحی نگر !به چوب انتقام خدابدجوراعتقاددارم.
بیشتر ببینید

نه بابااا😅همسرم مغازش میفروشه،، میگه بخور میگم نههه اینارو پیش مشروب میخورن بدم میاد. ولی خودشو دخترم گاهی میخورن چون چاق کنندست خیلی کم میخورن

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
تو خریده بودی؟ اگر تو نخریدی احتمالا فقط قوطیش مالجو جو هست،محتویاتش چیز دیگس

نه دیدم درش پلمب بود،یعنی ممکنه بهش چیزی اضافه کنن؟

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

نه بابا ... من باردار که بودم میخوردم روزی یکی 

اگه اینجور بود که کلا تو ملنگی کامل به سر میبردم😂

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  
بیشتر ببینید
آرره از اون بد مزه هاش

بله ابجو بوده ، با دو لیوان راحت گرم میشید😅

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید

مطمئنی اون مارک بود! یه مارک دیگه هست بعضی سوپری ها میفروشن ده درصد الکل داره دیدم تعجب کردم 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بله ،الکل داره ولی روش زده بدونه الکل ،دیدم که خوردن ومست شدن

شوهرم آخر مهمونی اومد،میگفت همه یه چیزی زده بودن انگار تو حال خودشون نبودن

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
مطمئنی اون مارک بود! یه مارک دیگه هست بعضی سوپری ها میفروشن ده درصد الکل داره دیدم تعجب کردم 

آبجو کلاسیک جوجو بودش

ببین آره چون عرق توش میریزن الان رو بورسه دلستر و می‌خرن باز میکنن عرق میریزن با دستگاه پلمپش میکنن ...

آهااااا،کاشکی میخوردم فکر کردم فقط تلخه نخوردم😂

چرا بعد از دوسوم؟

چون بار اولشه ، این شیشه ها همون دلسترای بدون الکله خودمونه منتها توشون مخمر میریزن ، اگر بار اول باشه خورده زود مست میشه بعدتر هاش با یه شیشه نیم لیتری یا بیشتر

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید