2777
2789
چه رویی داره این خاله ی احمق یعنی فکرمیکنه بازم میتونه کار کنه؟ یعنی هنوزم کسی برنامه اش رو نگاه میکنه یا حاضره بچه اش رو ببره جایی که این باشه؟
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
واییییییی خدا چقدر غم انگیزه. خیلی خیلی متاسف شدم
بیچاره مادرهاشون خدا بهشون صبر بده.
یکی نیست به این خاله شادونه ی احمق بگه توی اون شلوغی خودت می تونستی مامانتو پیده کنی که به بچه ها گفتی برین پیش ماماناتون.
احتمالا اخر برنامه بوده و خوشحال که یه پولی به جیب زده
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییییی خدا چقدر غم انگیزه. خیلی خیلی متاسف شدم
بیچاره مادرهاشون خدا بهشون صبر بده.
یکی نیست به این خاله شادونه ی احمق بگه توی اون شلوغی خودت می تونستی مامانتو پیده کنی که به بچه ها گفتی برین پیش ماماناتون.
احتمالا اخر برنامه بوده و خوشحال که یه پولی به جیب زده
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید
چقدر دردناک.....
به هر حال همه مقصر هستند.اما دلم میسوزه که خانم زارعی ژست الکی میگیره.دو ماه پیش که به یکی از شهرستانهای استان اصفهان رفته بود 9000000تومان برای یک ساعت ونیم دریافت کرده بود.سرکار خانم شما زندگیتون را صرف بچه ها نکردید صرف کسب درامد و منفعت طلبیتون از نبود امکانات در شهرستانها کردی.من به شخصه ازت متنفرم و بعد از تو مسئولین بی کفایتی که ادعا میکنند خبر نداشتند این برنامه در شهرشون برگزار میشده.اونم شهر کوچگی مثل خرمدره.......
امیدوارم خدای بزرگ به مادر پدرهاشون صبر بده .و درس عبرتی برامون باشه که بچه هامونا همچین جاهایی نبریم.و بعدم رعایت نظم در همه شرایط به نفع خود و همجنسانمون هست.
خبرآنلاین: متن پیام تسلیت ملیکا زارعی که به طور اختصاصی در اختیار خبرآنلاین قرار گرفته به شرح زیر است:

�برای کسی که بیش از نیمی از زندگی خویش را در راه خوشنودی و شادی کودکان سرزمینش سپری نموده و روز‌ها و شب‌های خود را جز با عشق کودکان با واژه دیگری نیامیخته، چه فاجعه‌ای سهمگین‌تر از درگذشت ناگهانی سه کودک معصوم و چه خبری دردناک‌تر از این فاجعه تلخ و غمبار بعد از شور و شادی برنامه‌ای است که با حضور من به پایان رسیده.

من به دلیل عدم تخصص در امور مربوط به چگونگی برقراری نظم در ورود و خروج افراد از سالن‌های برگزاری نمایش و جشن، نمی‌دانم چرا و چگونه این اتفاق دردناک هنگام خروج از سالن شهدای خرمدره رخ داد، اما همواره با خود زمزمه می‌کنم‌ ای‌کاش آن هنگام من نیز در سالن حضورداشتم تا با فدا کردن جان خود مانع وقوع این حادثه دلخراش می‌شدم.

و حالا بعد از یک دنیا آه و افسوس، پس از گذشت دو روز از شنیدن خبر درگذشت عزیزان دلم، نگار صالحی، بهاره شادمهر و مهدی مولایی در حالی که نفس در سینه‌ام حبس شده و تلخی این فاجعه دم و بازدم را برایم رنج آور ساخته، بر آن شدم، اشک را جوهر قلم خویش نمایم و با قلبی اندوهناک وقوع این حادثه دلخراش را به خانواده‌های صالحی، شادمهر و مولایی و مردم خوب و محترم شهرستان‌های خرمدره و ابهر و به مردم کشورم که همیشه در این سال‌ها کنار من بوده و عشق به کودکانشان خون را در رگ‌هایم جاری ساخته، تسلیت گفته و در انتها از کودکان و عزیزانم می‌خواهم تا بهبودی احوال روح و جانم اجازه دهند، از همراهی با گروه برنامه‌سازم، معذور باشم.

تصویر معصومانه‌تان برای همیشه در قلبم حک شد.�
نسترن بانو ... تو پیام تسلیت اش گفته خودش خواسته
تبدیل عکسهای موبایل شما به کتاب عکس ( یادگاری ماندگار برای سالهای دور) اینستاگرام : badkonakabi.ir@  تلگرام و واتس اپ : 09371697588
خاله شادونه بازداشت نیست واز تون خواهش میکنم به خودتون بیاین کمی فکر کنید و بعد پشت سر کسی قضاوت کنید
ملیکا زارعی هم الان اصلا حالش بهتر از شماها نیست که خودتونو دلسوز میدونیدو اونو متهم بالاخره مادر دو تا بچه است و ازتون خواهش میکنم بس کنید از مزخرفاتی که میگید باز هم کار خودش تو این مملکت با اون لباس میاد تا دل بچه های شما رو شاد کنه و برای شماها برنامه اجرا نمیکنه تا خوشتون بیاد شماگه واقعا خیلی واردید و بهتر از اون بلدید برنامه اجرا کنید بفرما .......
و من برای همه آرزوی سلامتی دارم و برای خانواده های داغ دار هم آرزوی صبر دارم
و اگر هم خودش خواسته بچه ها برن پیش مادراشون بنده خدا کف دستشو بو نکرده که اینقدر مدیریت اونجا ضعیفه............
کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده است.
یعنی این شادونه خانم با چشمهاش نتونست ببینه چندبرابرظرفیت سالن بچه توش هست یعنی احساس نکرد این همه بچه توی سالنی که گنجایشش خیلی کم هست احتمال وقوع هرحادثه ای هست پس همچین هم بی تقصیر نیست

خیلی به بچه ها ارادت داشت از مسئولین نمایش می خواست همون ابتدا چند ردیف از صندلیها رو خالی کنند در نوبت بعدی براشون نمایش بده یا این که قبل از خالی شدن سالن اونجا رو ترک نمی کرد اونکه بلد خوب ادا در بیاره با همون ادا اطوار پول پرستانه اش خودش هر دو ردیف رو با خودش همراهی می کرد تا دم در مگه چقدر طول می کشید فوقش 1 ساعت از پولش کم نمیشد که اما الان اگر وجدان داشته باشه تا ابد باید حالش از خودش بهم بخوره که با این که میدونست این مملکت بی درو پیکر هیچ کسی جوابگو نیست لااقل انسانیت می کرد تا خالی شدن نیمی از بچه ها اونجا حضورداشت و کمک می کردخیلی زود رفت سرشمارش پولهاش .
مامی نهرنگار جون کسی با شادونه پدر کشتگی نداره اما حرفش احمقانه بوده که گفته برید ماماناتوتوئ تو اون جمعیت پیدا کنین کارش اشتباه بوده هر کاری هم یه تاوانی داره که تاوانش میشه این داغ بزرک و نفرت مردم از حرکتش
آدرس سایت فروشگاه گل اندام : http://golandam.net/ فروش انواع لباس خواب و لباس زیر برندهای معروف و اصل ترکیه : NBB / YENIINCHI / X-LAYDY / BELLADONNA . آدرس کلوپ : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18606
کسی هم دلش برای بچه های ایران نسوخته که لباس بپوشه و بیاد تو تلویزیون برنامه اجرا کنه این حرفه اش مجری گری بوده نه عشق و علاقش اگه علاقش بوده و عاشق بچه ها برای یه شهرستان دورافتاده مجانی برنامه اجرا میکرد نه میلیونی من قصد ندارم پشت سر کسی حرف بزنم ولی چون از نزدیک دیدم میگم
آدرس سایت فروشگاه گل اندام : http://golandam.net/ فروش انواع لباس خواب و لباس زیر برندهای معروف و اصل ترکیه : NBB / YENIINCHI / X-LAYDY / BELLADONNA . آدرس کلوپ : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18606
به شخص این خانم کاری ندارم
خدا صبر بده به خانواده هاشون........ به نظر من شادونه مقصره....از سرش باز کرده ...برید پیش ماماناتون......خودش جلوتر از همه سالنو ترک کرده
بسی پادشاهی کنم در گدایی چو باشم گدای گدایان زهــــــرا