2777
2789
واقعا نادونه لایک آتیش پاره
آدرس سایت فروشگاه گل اندام : http://golandam.net/ فروش انواع لباس خواب و لباس زیر برندهای معروف و اصل ترکیه : NBB / YENIINCHI / X-LAYDY / BELLADONNA . آدرس کلوپ : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18606

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی ناراحتم اصلا نمیتونم فکرشو کنم از خاله شادونه و برنامش بدم میومد الان متنفر شدمممممم

همه مقصرن آخه اون مادر چه جوری دلش اومد بچه 3سالشو وسط اون همه جمعیت ول کنه از همه بی عقل ترم مدیر برنامه بوده که نتونسته اونجا رو مدیریت کنه

ای خدااااااااا کی میخواد اینجا درست شهههه

امروز روز مادر ولی 3تا خانواده دارن بدترین روزای زندگیشونو میگذرونن
واقعا که!!!
همه مقصرن از اون خاله نادونه تا مسئول و مردمی که به این چیزا پول میدن
اون کسی که این بساط رو راه میندازه به فکر شادی و دلخوشی بچه ها و مادرا نیست به فکر جیب خودش که بدون در نظر گرفتن شرایط جا و ظرفیت سالن میخواد پول پارو کنه
مثل عمو پورنگ که اول با tv خودشو مطرح کرد حالا با سالن رفتن داره کاسبی میکنه
أمان از مردم..........
خاله شادونه هم باید فکر میکرد تو سالنی که از جمعیت حتی نفس هم نمیشه کشید اعلام اینکه همه بچه ها با هم به طرف ماماناشون برن چه عاقبتی داره !!
یک اتفاق که میافته همه مسؤل هستند و کسی بی تقصیر نیست میدونید همین خاله شادونه برای حضور در این جشن چه مبلغی دریافت کرده؟؟!!
مراقب دوست مجازیمون باشیم شاید با تلنگر نیش زبان ما بشکند!!!
خاک تو سرشون. احمقا
خیلی دلشون واسه بچه ها میسوخت دو شب برنامه میذاشتن سه شب برنامه میذاشتن نه اینکه چهار هزار نفر ادمو یه جا بچپونن.من با این سنم اگه توی یه جای شلوغ شوهرمو گم کنم تلفنم همرام نباشه پس میافتم.چه برسه به بچه های طفل معصوم.
خداییش همه مغز فندقیها اداره این مملکتو دست گرفتن.جای بسی تاسف
عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم