2777
2789

از اول زمستون تا الان همش مریضه، سرفه و تب وبی حالی، کلا یه هفته خوبه باز مریض میشه تا حالا ۴ بار دکتر بردم هربارم کلی دارو و آنتی بیوتیک... دیگه چقد دارو بخوره بیچاره این چه مریضیه کوفتیه که از بدنش بیرون نمیره خسته شدیم دیگه😔😔

خدا را در قلب کسانی یافتم که بی هیچ توقعی مهربانند..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ایمنیشو تقویت کن  مکمل بده بخوره هر روز میوه و ابمیوه طبیعی بهش بده

شربت ایمونیس میدم میوه هم زیاد میخوره اصلا انگار یه ویروسیه از بدنش خارج نمیشه

خاله من با بچه هاش همینطورین، یه هفته در میون مریضن، آخر تابستون براش واکسن آنفولانزا بزن دیگه مریض نمیشه

الانم بهش شربت زینک کمپلکس بده توش ویتامین سی داره خیلی خوبه، براش آبمیوه بگیر، غذاهای مقوی بده بهش تا یکماهم جایی نرو مهمونی، بزار جون بگیره

بچه منم از اول پاییز تا الان ۴ بار مریض شده هربار کلی دارو میخوره ۲۰ روز یماه بعد دوباره مریض میشه به دکتر میگم میگه عادیه چون مهدکودک می‌ره خسته شدم فقط هم سرفه هاش آزار دهندس 

خدایا خودت درست کن تودرست کنی قشنگتره 😍
خب اشتباهت همینه که بهش دارو و انتی بیوتیک دادی چون باعث شده ایمنی بدنش سرکوب و تضعیف شه. باید طبیعی ...

واقعا اینبار دیگه آنتی بیوتیک نمیدم، سرخود نمیدم که این دکترا تجویز میکنن

2810