2777
2789
عنوان

پسرم شبی یکی از دوستاش رو با سنگ زد

706 بازدید | 74 پست

بچها پسرم چهار سالشه بار اول بود همچین اتفاقی افتاد 

هی با سنگ دستش میوفتاد دنبال بچها هرچقدر گفتم نکن گوش نکرد 

یه لحظه رفتن اون طرف یه دفعه دیدم یکی از بچها گریه کرد دویید 

با سنگ زده بود گوشه ی پیشونیش ولی خون نیومد 

مادر پسره اومد کلی حرف زد خیلیم بچم‌ گریه کرد 

به منم کلی حرف جلو بچتو بگیر خانوم 

منم سکوت کردم اومدیم خونه 

خیلی اعصابم خورده نمی‌دونم اصلا چکار کنم از شدت عصبانیت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به بچه آموزش بده زدن کار خوبی نیست 

تمام کتاب های روانشناسی توی یک جمله (درک خود درک‌دیگران)بجای قضاوت بیایم درک کنیم کارهای ادمارو شاید اونا متوجه اشتباهات خودشون نیستن   .. همه ما پر از نقصیم پر از کمبود اما به دیگران ک می‌رسیم توقع کامل بودن داریم..احساسات همدیگر رو درک کنیم.. باهم صمیمی بشیم و تو مشکلات حامی هم باشیم

2805

وای یادش بخیرر

یکی از پسرای کوچمون بهم زور میگفت و کلا اذیتم میکرد

منم وقتی پشتش بهم بود یه سنگ بزرگ برداشتم زدم تو گوشش از گوشش کلی خون اومد🤣

مامان باباش کلی حرف بارم کردن ولی اصلا تا همین لحظه پشیمون نیستم حقش بود

اونموقع ۶ یا ۷ سالم بود فکر کنم

هر چقد گفتم نکن ک نشد حرف

باید قدم ب قدم دنبال بچه ت میرفتی سنگ ازش میگرفتی و نمیذاشتی دیگه سنگ برداره

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

پسر چهار ساله تو کوچه بازی میکنه ؟خب مادر پسره هم نگرانه اگه میزد چشم و چالشو کور میکرد ،شوهرش حسابی ...

خب خودمم همراش بودم بچها رو دید گفت بریم پیششون

کار بچم خیلیم دعواش کردم نمی‌دونم الان چه رفتاری داشته باشم بچم خودشم خیییلی گریه کرد ترسید

بهش بگو ممکن بود اون بچه بلایی سرش بیاد و بلد پلیس ما رو می‌برد زندان قشنگ بترسونش 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
2810