با دیگران خیلی خوب و مهربونه. ولی تو خونه از دستش آسایش نداریم. از صب پا میشه نه کار خونه میکنه نه جمع و جور میکنه فقط با گوشی ور میره و به این و اون زنگ میزنه. یه بار نشد من صب پا شم ببینم چایی حاضره. یه حرف مثبت از دهنش نمیاد بیرون فقط نفرین و انرژی منفی. الان صب بهش میگم وقتی با تلفن حرف میزنی نزار رو آیفون (دو ساعت با تلفن حرف میژنخ رو آیفون) یه الم شنگه ای به پا کرد مرده و زنده امو آورد جلو چشام. منم چشامو بستم دهنم و کردم پشیمونم نیستم. دیه خسته شدم از دستش 😔😔😔😔 حتی بابام هم بهش گفت متاسفم برات اخلاق نداری و پاشد رفت
بخدا ما مامانام خسته میشیم کم میاریم همه مسئولیت خونه رودوش ماست ازنظربقیه ام کاری نمیکنیم صبح تاشب بیکاریم. الکی مرض نداریم پاچه بگیریم که. نمونش دخترمن خداشاهده تاحالایه ظرف یه استکان آب نزده فقط ریخت وپاش داره بچه هم نیست 22سالشه گاهی کم. پیش میاد ازکوره دربرم ناراحت میشه اگه نی نی سایت داشت تاپیکم برام میزد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
باشخصیت تویی که دوست داری مادرتو امثال خودت حرف بگن که خنک شی! اینقدرکه بفکردوست پسر کات کرده تی بخا ...
اسی چیزی نگفت من هر چی بی ادبی بود از شما دیدم هرچی توهین کردی کافی نبود تو تاپبکاش دنبال اتو میگردی. وقتی راجع به چیزی علمی نداری راجع بعش صحبت نکن الان طفلی همینجوری ناراحته باز تو با حرفای کلیشه ای و دعوا هات اعصابشو بیشتر بهم میریزی
ممنون از درکت😔 مامان من خیلی هم بد نیست ولی از بچگیمون اعصاب نداشت و تند بود . بابام هم اروم بود کل ...
ببین اون دوستمون درست گفتن شاید لحنشون بد باشه ولی زنی که در خانه عصبی هست دلیلش کمبود محبت از همسرش هست. شما چون ازدواج نکردی شاید درک نکنی ولی من خودم از بی محبتی همسرم شدم یک ادم عصبی که حال هیچ کاری رو ندارم اصلا فکر کن از زندگی نامید. ببخشید بعضی مردها که اروم هستن بیشنر حرص دربیار هستن کتر خودشون و میکنن بعد اروم میشن وزن بدبخت جایزه ویلی میکنه
. ٩٠ درصد مواقع خودم صبحا چایی میزارم و مشکلی هم نیس. باید یکم رو درک مطلبتون کار کنین تا متوجه بشین ...
من درکت میکنم ....من میگم اصلا بابات مقصر شما ک بچه های این خانمی چ گناهی کردید بابابات مشکل داره چرا سر شما خالی میکنه ... شما این خانمو ب عنوان مادر انتخاب کردید ؟
مادر منم این اخلاقای گندو داشت زندگیرو برامون زهر مار کرده بود