2777
2789

با دیگران خیلی خوب و مهربونه. ولی تو خونه از دستش آسایش نداریم. از صب پا میشه نه کار خونه می‌کنه نه جمع و جور می‌کنه فقط با گوشی ور می‌ره و به این و اون زنگ میزنه. یه بار نشد من صب پا شم ببینم چایی حاضره. یه حرف مثبت از دهنش نمیاد بیرون فقط نفرین و انرژی منفی. الان صب بهش میگم وقتی با تلفن حرف میزنی نزار رو آیفون (دو ساعت با تلفن حرف میژنخ رو آیفون) یه الم شنگه ای به پا کرد مرده و زنده امو آورد جلو چشام. منم چشامو بستم دهنم و کردم پشیمونم نیستم. دیه خسته شدم از دستش 😔😔😔😔 حتی بابام هم بهش گفت متاسفم برات اخلاق نداری و پاشد رفت 

مادر هیچ وظیفه ای نداره..هر کاری هم می کنه لطف هست..این قدر کار کرده تا شما رو به ثمر رسونده..خوب حالا هم شما به کارا برسید بذارید یه کم نفس بکشه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
مادر هیچ وظیفه ای نداره..هر کاری هم می کنه لطف هست..این قدر کار کرده تا شما رو به ثمر رسونده..خوب حا ...

نه عزیزم چرا وظیفه نداره ؟وظیفه داره خوبم داره وقتی بچه میارن یعنی در قبالش مسعولن نه اینکه بگن خببب حالا دیگه نوبت تو هست اونم مث مادر استارتر با حرف و فحش و انرژی منفی مگه مادر فقط به زاییدن هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم چرا وظیفه نداره ؟وظیفه داره خوبم داره وقتی بچه میارن یعنی در قبالش مسعولن نه اینکه بگن خببب ...

از نظر شما شاید..اما از لحاظ قضایی خیر..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
2804

رفتار خودتون وباباتون رو اصلاح کنید اگه عیب از مادرتون بود با بقیه هم همینطور میشد. اینا عکس العمل خانمهاست در برابر شوهر بیتوجه بی محبت و.....مطمئن باش اگه مادرت از زندگیش راضی بود مثل بقیه با شما رفتار میکرد رفتارتون رو اصلاح کنید حل میشه.اصلا اون صدای اسپیکر هم عمدیه داره به هزار در میزنه آدم شین پاشه جونشم براتون بده

مادر هیچ وظیفه ای نداره..هر کاری هم می کنه لطف هست..این قدر کار کرده تا شما رو به ثمر رسونده..خوب حا ...

من شاغلم چجوری به کارا برسم؟ شغلمو ول کنم بیام ظرف بشورم؟ من که نمی‌خوام مسئلخ رو قضاییش کنم. کسی که تو خونه وقتش رو به بطالت مبکذرونه ، به همه زور میگه و بد بدهنه همینجوریش مجرمه اونوقت باید برم شکایت کنم؟ شما منظور من رو نمی‌فهمی احتمالا خودت مادری الکی طرفداری می‌کنی 

رفتار خودتون وباباتون رو اصلاح کنید اگه عیب از مادرتون بود با بقیه هم همینطور میشد. اینا عکس العمل خ ...

ما هم با هیشکی حرفمون نمیشه جز مامانم. بابام اینقدر آدم آروم و ساکتیع که جیکش درنمیاد همینکه یک عمر با بد اخلافیای مامانم ساخته کار بزرگی کرده. ضمنا فک نمیکنم اینکه میگی آدم شین لحن درستی باشه! پدر شما آدم بوده که شمارو جوری تربیت کرده که به پدر یکی دیگه بگه آدم شو؟ کسی که حتی نمیشناستش!!!!!!!!!

همین که یه چایی توقع داری مامانت دم کنه مشخصه مامانت خیلی ضددختره!

. ٩٠ درصد مواقع خودم صبحا چایی میزارم و مشکلی هم نیس. باید یکم رو درک مطلبتون کار کنین تا متوجه بشین چی میگم. 

ما هم با هیشکی حرفمون نمیشه جز مامانم. بابام اینقدر آدم آروم و ساکتیع که جیکش درنمیاد همینکه یک عمر ...

عزیزم من کاملا درکت میکنم اینجور مادرا انگار فقط میخاستن از بقیه زنای فامیلشون عقب نمونن زاییدن وگرنه اینکه مث مادرمن از دختر بچه ۱۲یا۱۳ ساله توقع آشپزی بدون عیب و نقص داشتن و تمام کارای خونه رو بهش سپردن خیلی ظلمه 

2809