2777
2789

بخدا ما مامانام خسته میشیم کم میاریم همه مسئولیت خونه رودوش ماست ازنظربقیه ام کاری نمیکنیم صبح تاشب بیکاریم. الکی مرض نداریم پاچه بگیریم که. نمونش دخترمن خداشاهده تاحالایه ظرف یه استکان آب نزده فقط ریخت وپاش داره بچه هم نیست 22سالشه گاهی کم. پیش میاد ازکوره دربرم ناراحت میشه اگه نی نی سایت داشت تاپیکم برام میزد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشخصیت تویی که دوست داری مادرتو امثال خودت حرف بگن که خنک شی! اینقدرکه بفکردوست پسر کات کرده تی بخا ...

اسی چیزی نگفت من هر چی بی ادبی بود از شما دیدم هرچی توهین کردی کافی نبود تو تاپبکاش دنبال اتو میگردی. وقتی راجع به چیزی علمی نداری راجع بعش صحبت نکن الان طفلی همینجوری ناراحته باز تو با حرفای کلیشه ای و دعوا هات اعصابشو بیشتر بهم میریزی 

2805
ممنون از درکت😔 مامان من خیلی هم بد نیست ولی از بچگیمون اعصاب نداشت و تند بود . بابام هم اروم بود کل ...

ببین اون دوستمون درست گفتن شاید لحنشون بد باشه ولی زنی که در خانه عصبی هست دلیلش کمبود محبت از همسرش هست. شما چون ازدواج نکردی شاید درک نکنی ولی من خودم از بی محبتی همسرم شدم یک ادم عصبی که حال هیچ کاری رو ندارم اصلا فکر کن از زندگی نامید. ببخشید بعضی مردها که اروم هستن بیشنر حرص دربیار هستن کتر خودشون و میکنن بعد اروم میشن وزن بدبخت جایزه ویلی میکنه

من شاغلم چجوری به کارا برسم؟ شغلمو ول کنم بیام ظرف بشورم؟ من که نمی‌خوام مسئلخ رو قضاییش کنم. کسی که ...

عزیزم مادرها خیلی زحمت میکشند

نگو وقتش به بطالت میکذرونه 

گوشه کاری بگیری خوبه 

شاید روحش آرامتر شد 

. ٩٠ درصد مواقع خودم صبحا چایی میزارم و مشکلی هم نیس. باید یکم رو درک مطلبتون کار کنین تا متوجه بشین ...

من درکت میکنم ....من میگم اصلا بابات مقصر شما ک بچه های این خانمی چ گناهی کردید بابابات مشکل داره چرا سر شما خالی میکنه ... شما این خانمو ب عنوان مادر انتخاب کردید ؟

مادر منم این اخلاقای گندو داشت زندگیرو برامون زهر مار کرده بود

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃
2809