2777
2789
عنوان

مسابقه عکس اردیبهشت ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 17330 بازدید | 333 پست
فاطی علیرضارو لایک کردم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بین این حدسیات واسه بارمان و محمد حسین خیلی خوشحال میشم اگه برنده باشن چون جزء دوستای قدیمی م هستن ماماناشون
سلام دوستان فاطمه جونم ممنونم از اینکه پسرمو برنده کردی خخخخخخ اگه رایم نیاورده باشه همین که دوست خوبی مثل شما دارم برام کفایت میکنه امیدوارم علیرضای نازم حتما جزو برنده ها باشه
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
خوب معلومه کی برنده میشه ، این که دیگه حدس زدن نداره چون اکثر برنده ها روی یه سری مسایل که قبلا گفتم برنده میشن این دفعه هم همینطوره گفتم اکثر برنده ها نه همشون ، واقعا بعضی ها لیاقت برنده شدنو دارن ولی حیف که برنده نمی شن گرچه این سری همه برندن چون همه نازن و معصوم
تو زندگی سعی کن که خودت باشی دیگران به حد کافی هستند .
سری قبل گزارش دادم که یه سری عکسا آتلیه بود که حذف شد و بعدا هم خودشون گفتن برا آتلیه س اما این سری نمی دونم با وجود اینکه گزارش داده شد ولی عکسا همینطور هستن آخه واقعا معلومه که برا آتلیه س
تو زندگی سعی کن که خودت باشی دیگران به حد کافی هستند .
سلامممممم چرا نمیزنن نتایجو
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
بچه ها قسمت نظر دهید برداشته شده و لایک ها و تعداد بازدیدها مشخصه...یه موقع اشتبا نشده؟ مـثلا واسه پسر من تقریبا12 نفر نظر گذاشتن.برفرض که همشونم لایک نکرده باشن فوقش 5تا لایک که باید داشته باشه نه2تا؟شایدم من اشتباه مکنم و قضیه یه جور دیگست
امام صادق(ع):هرکس بر این باور باشد از دیگران برتر است،در شمار مستکبران است...
مامان محی الدین لایک با رای فرق داره ما تعداد رای هارو نمیتونیم ببینیم فقط خانوم تهرانی میبینتشون الانم که دیگه تموم شد و بباید منتظر نتیجه ای بود که خانم تهرانی اعلام میکنه
2810