2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟ حلاله یا حروم؟

130 بازدید | 11 پست

بچه ها من چند وقته خیلی فکرم درگیره به خاطر پررویی و طمع خانواده شوهرم

چون همش میخوان یه جورایی از شوهرم بکنن حالا یا قرض یا به اسم قرض که آخرش هم پس ندن یا خیلی دیر بدن که با این تورم خیلی زرنگیه😠 

نگین قرض ثواب داره که خودم میدونم و خیلی معتقدم ولی به کسی که نیازمنده یا گرفتاره نه آدم طماعی که هی بره ماشینش رو مدل بالا کنه یا خونه اضافه یا ویلا بخره که سود کنه 

من به شوهرم میگم راضی نیستم چون پول مهریه من هم دستته و اگه مهریه منو بدی دیگه اونقد در آمد نداری چون سرمایه کارش زیاده و اگه مهریه منو بده خیلی کمتر میشه (سوای اینکه میگن نصف اموال مرد برای زنه)

حالا سوالم اینه به نظر شما پولی که اونا میگرن حلاله؟ در صورتیکه می دونن من راضی نیستم   

قرض خیلی ثواب داره ولی باید طرف مقابل پس بده اگه نده حرامه😐

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

نه عزیزم از لهاظ شرعی ب شماربطی نداره و مال شوهرته

اونه ک باید راضی یاناراضی باشه

پس حلاله

اگر شوهرشمامهریه تو نده یانفقه تو کم بزاره اون گردن شوهرته وکارحرام کرده

بازم ربطی ب پولی ک ب اونامیده نداره

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل
2804
بله پولى كه اونا ميگيرن حلاله چون صاحب مال شوهر شماست و ايشون راضي هست اينكه شما راضي نيستى حق دارى ...

اخه اونا می دونن من راضی نیستم اگه ارث بود اره می گفتم میگن برای برادرمونه خودش میدونه ولی وقتی فقط پولی که با هزار سختی در میاره، و از ما میزنه و اونام می دونن به نظرم مشکل داره حداقل براشون برکت نداره 

اخه اونا می دونن من راضی نیستم اگه ارث بود اره می گفتم میگن برای برادرمونه خودش میدونه ولی وقتی فقط ...

اينكه بركت نداره بله احتمالا نداشته باشه

اما شما شرعى رو سوال كردى حقى به گردن اونا نيست 

شما بايد همسرت رو اصلاح كنى 

سعى كن نياز ايجاد كنى وسيله و طلا بخرين وام بگيرين زيربار قسط و قرض بره تا نتونه به بقيه بده

شما به همسرت بگو مهريه من به عهده ت هست من مطالبه كردم شرعا وظيفه دارى بدى اگه ادم معتقدى باشه خب ميده اگر هم براش مهم نباشه ادامه ميده به كارش

پس چرا ما اینجوری نیستیم من اگه به برادرم بگم می دونم بهم نه نمیگه ولی وجدانم اجازه نمیده که زرنگی کنم مثلا برم طلا بخرم که میدونم میخواد گرون شه که خودم یه استفاده ای بکنم حتی اگه بدونم زنش هم راضیه چون میگم انگار دارم با پول اونا کار میکنم در صورتیکه چیز واجبی نیست 

اينكه بركت نداره بله احتمالا نداشته باشه اما شما شرعى رو سوال كردى حقى به گردن اونا نيست  شما ...

همین دیگه عزیزم مهریه که جای خود داره من اگه بگم یه تومن هم بده میگه ندارم ولی به اونا که می رسه یه دفعه میبینی یه روزه ۷۰۰ میلیون جور کرده داده اینم به من نمیگه ابن دفعه چون خواهرش زنگ زد و خونه بود مجبور شد لو بده به قول شما باید شوهرم رو اصلاح کنم ولی حوصله جنگ و دعوا ندارم 

2805