خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مدیر عامل کارخونه تولید رشته تحصیلی هستم😎😎😎 (این بخش امضام فان است) من همون دختریم که قول دادم برای هدفام هر روز بجنگم محکم که تا حدی هم موفق شدم امیدوارم بقیه راه هم درست برم 🧡🧡🧡هر چه تیر زدی زخم نشد جوانه شد 🌱🌱🌱 با افتخار یه نویسنده ام😌 (و عاشق شغلمم هستم😎) یکی از اهداف امسالم چاپ کتابم کار های ادیت هم انجام میدم گاهی آقایون درخواست قبول نمی کنم (راستی سال تولدم رو تو امضام به شوخی نوشتم ولی متولد ۲۹آبانم ) زندگی یادم داد ذات هیچ آدمی بد نیست!):
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
این سرماخوردگیا باعثش شده ببر دکتر دارو میده خوب میشه نگران نباش
چند وقت پیش سرماخورد و هنوزم سرفه میزنه بعد از یک ماه
خداکنه دیر نشده باشه
بچه ی همکارم ی بار میگفت گوشش نمیشنوه صدای تلویزیونو زیاد میکنه بردن دکتر فهمیدن از لوزه شه عمل کردن ...
عزیزم نمیدونی اونم یهویی اینجوری شده بود؟