2777
2789
عنوان

مامانا الان سر پسرم از پشت خورد زمین میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 50 پست
عزیزم این ها نقل قول از دوستان سایت .s .(عسل).مامان .دخمل و پسمل پست ها : 10724 عضویت:1387/6/21 0 0 هفته پیش پسر من افتاد البته پونزده ماهشه ولی خیلی بد افتاد ببین استفراغ خواب الوزگی نداشته باشه بعدشم اینو دکتر گفت گفت شکمش رو حالت معاینه چک کن یعنی دکترش چجوری معاینه میکنه بادست یه ذره فشار میاره اونجوری اگه درد داشت و گریه کرد ببرش دکتر 1392/4/3 - 8:58 صبحبه سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت... مامان سلاله پست ها : 331 عضویت:1392/3/29 0 0 دختر منم یه بار نوزاد بود محکم خورد ر و سرامیک بردم دکتر گفت اگه استفاغ نکرد تا 24 ساعت اشکالی نداره 1392/4/3 - 9:21 صبح

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالاه که بلا بدوره و چیزیش نیست . پسر من یبار پرید رو میز شیشه ای یه ثانیه بیهوش شد من گریه میکردم بعد بهوش اومد دنبال باباش راه میرفت
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی
انشالله که چیزی نیست نزار تا چند ساعت دیگه بخوابه؛
🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
اینم یه نقل قول دیگه ؛: nona (مامان سنجد) پست ها : 1056 عضویت:1390/5/18 0 0 عزیزم مشکلی نیست نگران نباش بیخود، اگه واقعا محکم بخوره زمین و حالت تهوع داشته باشه نه اینکه یه بار بالا آورد، یعنی حال عمومی بچه نشون میده بیحال و استفراغ ٠ تا چند ساعت بعد از زمین خوردن بهش توجه کن اگه حالتهاش عادیه هیچ مشکلی نداره، بچه انقدر زمین میخوره که نگو بی خود به خودت استرس نده، واسش صدقه بده ان شاالله بلا دوره٠ آدم انقدر هم بدنش زپرتی نیست که با کوچکترین ضربه ای چیزی بشه٠
ببخشید من نبودم
خداجونم دوتا فرشته کوچولوم رو بخودت میسپارم همیشه واسم حفظشون کن،مامانی عزیزم هنوزم بأورم نشده دیگه بغلم نمیکنی.... دلم خیلی تنگ شده....
اخه من همون لحظه بهش سوپ داده بودم و اب،تا بلندشدم کاسه رو ببرم اونم انگار بلندشد و از پشت افتاد،همون موقع گریه کرد و یکم بالا اوزد و سعی کرد بالا هم نیاره!یعنی قورت داد بقیه رو!الانم داره بازی میکنه و خوابش هم میاد چون ساعت خوابش گذشته اما من نذاشتم بخوابه
خداجونم دوتا فرشته کوچولوم رو بخودت میسپارم همیشه واسم حفظشون کن،مامانی عزیزم هنوزم بأورم نشده دیگه بغلم نمیکنی.... دلم خیلی تنگ شده....
بهار جان بزنگ اژانس و ببرش دکتر.سهل انگاری نکن عزیزم.خدایی نکرده اگه حتی یه درصد هم مشکلی پیش بیاد براش دور از جون اونموقع تو خودتو نمیبخشی برو خیال خودتو راحت کن
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...
از همتون ممنونم که ارومم کردین