2777
2789
عنوان

مامانا الان سر پسرم از پشت خورد زمین میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 50 پست
همسرم اومد و میگه این بچه اخه داره بازی میکنه دکتر چرا
خداجونم دوتا فرشته کوچولوم رو بخودت میسپارم همیشه واسم حفظشون کن،مامانی عزیزم هنوزم بأورم نشده دیگه بغلم نمیکنی.... دلم خیلی تنگ شده....
الانم بخاری رو انداخت
خداجونم دوتا فرشته کوچولوم رو بخودت میسپارم همیشه واسم حفظشون کن،مامانی عزیزم هنوزم بأورم نشده دیگه بغلم نمیکنی.... دلم خیلی تنگ شده....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم رو تا الان بیدار نگهداشتم اما الان دیگه خیلی خوابش میومد چون ساعت خوابش ٩:٣٠ و خوابید،دعا کنین چیزی نشده باشه
بازم ممنونم ازتون
فرشامون مازکن واسه همین همیشه یدونه تشک سفری و دوتا پتو پشم شیشه نازک زیرش پهن میکنم

بخار جان لطفا لطفا اگه نی نی سایت مییاد حواب منو بدید

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها