2777
2789
هیییج مشکلی  دختر بسیار سرذوق، شاد، شاگرد اول  ولی بعد...  من و جاریم کنار هم زندگ ...

عزیزم من فقط آمپول دیفرلین میزنم برای اینکه پریود عقب بیفته.. هورمون رشد نمیزنم.. یعنی همینم عوارض داره؟؟ حالا دختره قدش چطوره؟ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیدونم اوایل کرونا بود پیش ی دکتر خوبم رفت ظاهرا  شنیدم از مادربزرگش که راضی بود

خدارو شکرررر.. خدا یه راه خوبم پیش پای من بزاره خودم حس میکنم حکمت خداس سرما خورده که براش نزنم ودرمانو ادامه ندم.. متاسفانه من خیلی دهن بینم هرکی هرچی بگه سریع قبول میکنم

عزیزم من فقط آمپول دیفرلین میزنم برای اینکه پریود عقب بیفته.. هورمون رشد نمیزنم.. یعنی همینم عوارض د ...

اسم آمپول رو نمیدونم ولی جاریم وقتایی گریه میکرد همش خودشو نفرین می‌کرد که کاش دستم میشکست نمیبردمش این آمپولا رو نمیزد

همیشه حرف آمپول بود 

آره الان قد بلنده ماشالله و هیکلی هم بدنیست 

من بچه بودم.  شاید دیگه بودجشون نرسیده یا شایدم بخاطر عوارضش شاید یهکی دوسال سال بعدش

الان قدت چنده گلم؟؟ اره خیلی گرونن من ماه اول 1ملیونو 400 پولش دادم الان با بیمه 900 

اسم آمپول رو نمیدونم ولی جاریم وقتایی گریه میکرد همش خودشو نفرین می‌کرد که کاش دستم میشکست نمیبردمش ...

خدا کمکش کنه هیچ وقت مریض نشه خدا نگهدار تمام بچه ها باشه من حالم خیلیییی بده بین ادامه دادنو ندادن گیر کردم اگه ادامه بدم عوارض داشته باشه مث جاری شما خودمو سرزنش میکنم اگرم ادامه ندم زود پریود بشه هم از لحاظ روحی هم قدی ضربه میخوره 

قبلش مشکلی نداشت؟! با مصرف امپولا اینجوری شد؟؟ منم شنیدم هزار تا عوارض داره ولی دکتر به من گفت تا 6م ...

اسی دختر من از ۸ سالگی همین علائم رو داشت ، دکتر نبردمش چون قدش ۱۳۰ بود و نسبتا خوب بود ،الان ده سالشه  و هنوز پریود نشده ، قدش هم الان ۱۴۹ هست , اصلا هم نگران نبودم 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
خدا کمکش کنه هیچ وقت مریض نشه خدا نگهدار تمام بچه ها باشه من حالم خیلیییی بده بین ادامه دادنو ندادن ...

تجربه کاربر ها خوبه ولی از دکترا از عوارضش بپرس تا دقیقتر تصمیم بگیری. نگران نباش. 

دیگه نسلهای اینده تقریبا همه قدکوتاهترن

خدا کمکش کنه هیچ وقت مریض نشه خدا نگهدار تمام بچه ها باشه من حالم خیلیییی بده بین ادامه دادنو ندادن ...

شما گفتین اگه خودتون یا فامیل دیدین تجربه دارید بگید 

منم چیزی ک از نزدیک دیدم و خودمم کنارش بودم و گفتم 

بخدا اگه مورد خوب و نتیجه خوبم دیده بودم میگفتم بهتون 

شما یه دکتر حاذق و خووب ببر دخترت رو انشالله نتیجه بگیری عزیزم 

من خودم دختر دارم به سن بلوغ هم رسیده اما همچین کارایی نکردم براش گذاشتم همون روال طبیعی بدنش پیش بره و راضیم 

شما گفتین اگه خودتون یا فامیل دیدین تجربه دارید بگید  منم چیزی ک از نزدیک دیدم و خودمم کنارش ب ...

ممنون عزیز دلم از راهنماییت دختر گلت چند سالگی به بلوغ رسیده؟؟ والا ما تو خانواده قد زیر 160 هم نداریم همه بالای 170 پسرا هم 180 به بالا خودم حس میکنم هیچ تاثیری تو قد نداره ولی از لحاظ علمی میگن داره