2777
2789

نزن 

جاریم واسه دخترش زد کلییییی بدبختا زندگیشون خراب شد 

دخترش شد یه آدم افسرده و روانی، اولاش بهتر بود میشد کنترلش کنی بعد به جایی رسید خودکشی میخواست بکنه چند مرتبه با تیغ، یا هی بدو از خونه میومد بیرون میرفت سمت خیابون که ماشین بهش بزنه 

یکسال مدرسه نرفت تحت درمان بود اونم چندتا دکتر رفتن تا این دختر آدم شد 

البته هنوزم گاهی از کوره در میره 

و بعد هر دکتری بردش گفتن عوارض آمپول و داروهای که بهش تزریق شده نساختش

من شما رو نمیشناسم ولی خداوکیلی رحم کن به بچت نکن 

چیزی ک من به چشم دیدم واقعا فاجعه بود 

بیکار نبودم ک اینقدر تایپ کردم ولی نمیگفتمم به دخترت ظلم میکردم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میگن جلوی جهش رشد رو میگیره نمیدونم راسته یا نه من قد خودم 161 باباش 178 انداره خودم بشه راضی ام ولی ...

اشتباه میگن ربطی به جهش نداره فقط بلوغو عقب میندازه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اگه کسی تجربه داره یا تو دوستا فامیلا دیده همچین  موردی بگید تورو خدا

دختر دوستم قدش کوتاهه و علایم بلوغ داره گفت دکترش بهش این آمپول پیشنهاد داده تا رشد قدیش بهتر بشه بعد پریود بشه 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
نزن  جاریم واسه دخترش زد کلییییی بدبختا زندگیشون خراب شد  دخترش شد یه آدم افسرده و روانی ...

قبلش مشکلی نداشت؟! با مصرف امپولا اینجوری شد؟؟ منم شنیدم هزار تا عوارض داره ولی دکتر به من گفت تا 6ماه دیگه دخترت پریود میشه 

آمپولو قط کردی بعد چند ماه پریود شدی... اره میگن دیابت میاره

من یادم نمیاد که دقیق بگم. اما یادمه دختر فامیلم که بامن تزریق میکرد و بیشتر من تزریق کرد زودتر پری شد و بعدش دیابتم گرفت. 

البته دیابتش بعد چندین سال بود

خدارو شکر عزیزم قدش به اون چیزی که خاستن رسید؟؟ نه هورمون رشد نداده اخه دخترم سن استخوانیش 11 سال ول ...

چرا نداده😳

خب سن استخوانیش خیلی بالاس باید هورمون رشد بگیره تا رشد قدیش سریع شه این امپولو هم نهایت تا ۸ عدد هر ماه یکی میتونی تزریق کنی زیادش عوارض داره 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
چرا نداده😳 خب سن استخوانیش خیلی بالاس باید هورمون رشد بگیره تا رشد قدیش سریع شه این امپولو هم نهای ...

خب عزیزم دختر من الان هورمون رشدش سریع داره ترشح میشه.. این هورمون رو برای کسی تجویز میکنن که هورمون رشد تو بدنش کم باشه

قبلش مشکلی نداشت؟! با مصرف امپولا اینجوری شد؟؟ منم شنیدم هزار تا عوارض داره ولی دکتر به من گفت تا 6م ...

هیییج مشکلی 

دختر بسیار سرذوق، شاد، شاگرد اول 

ولی بعد... 

من و جاریم کنار هم زندگی می‌کنیم ده ها بار جاریم دیگه واقعا نمیتونست من میاوردم خونه خودم با شوهرم مواظبش میشدیم

هنوز به ولله در اتاق خونه خودم قفلش شکسته س 

یهو کاردو برداشت رفت تو درو از پشت قفل کرد، جنون داشت 

خدامیدونه چی کشیدیم اون شب 

فقط بخاطر آمپول رشد بود 

الان پریود شده انگاری دوباره ریست شده بدنش