2777
2789

کسی نیست جواب سوالم رو بده

من رفتم دکتر برای لاغری بیش از حدم دکتر گفت باید چکاپ بشی رفتم آزمایش دادم معلوم شد که تیروئید کم کار دارم دکترم یه قرص نوشت برام گفت هر روز ناشتا بخور الان مشکلم اینکه من نسخه ام رو گم کردم کسی میدونه تو اینجور مواقع باید از چه دارویی استفاده کرد.ممنون میشم اگه تجربه دارین بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
تیرویید کم کار باعث چاقی میشه

من برعکس بودم کم کار بود تیروییدم ولی هرچی میخوردم وزنم اضافه نمیشد حتی الان ک تیرویید ندارم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
2804
چه قرصی مصرف میکردی الان چطوری وزنت بالا رفته یا نه

دارو مصرف نمیکردم نمیدونم چرا ۱۵_۱۶ سالم بود یادم نیست

الان اصلا تغییری نکرده وزنم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
2805
عزیزم اگه لاغری پس تیروئید پرکار داری..عدد آزمایش تیروئیدت چند بوده؟؟ احتمالا دکتر اشتباه کرده

دکتر همه رو گفت منتها من الان یادم نیست فقط همینو یادم هست که گفت ناشتا بخور

2801