2777
2789
عنوان

مبارزه با تیروئید کم‌ کار

27045 بازدید | 57 پست

سلام بچه‌ها.

میخوام از روش‌های خودم برای مبارزه با تیروئید کم کار بهتون بگم، میدونم خیلیا با این مسئله درگیرن،امیدوارم به شما هم کمک کنه.

عنوان رو مبارزه انتخاب کردم، چون اونایی که با این مشکل مواجهن میدونن چقد عوارض گوناگون داره.

شروع این مشکل من دوسال و نیم گذشته بود، بی‌حالی خیییییلی شدید داشتم، در حدی که نمیتونستم یه لیوان آب برای خودم بیارم، دچار افسردگی شدید و اضطراب شدید و ناامیدی شده بودم و علتش رو نمیفهمیدم. تا اینکه بخاطر یه مساله دیگه رفتم چکاپ و بعد فهمیدم تیروئیدم دچار کم‌کاری شده و البته مدتی بعد گواتر هم بزرگ شد. درنتیجه اینها ویتامین d3 بدنمم بشدت پایین میومد.اصلا اونوقت نمیدونستم اینا چیه و قرصام رو مرتب نمیخوردم و سرسری میگرفتم.

یه مدت بعد شروع کردم به سرچ کردن، چیزایی که میخوندم بیشتر من رو می‌ترسوند، همه نوشته بودن چاق میشی، موهات میریزه و...چیزایی که من یه عمر ازشون وحشت داشتم و خط قرمزم بود دقیقا تناسب اندام و موهام بود. تا اینکه از پارسال دفترم رو برداشتم و طبق چیزایی که از منابع معتبر خونده بودم و تجربیات یکسال خودم از این اختلال راه‌های درمان شخصیم رو پیدا کرده بودم نوشتم.

راهکارها رو پایین مینویسم، لطفا به این توصیه‌ها عمل کنید و هرکی این مشکل رو داره بگین.

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

اولین قدم: نترسین؛ بسیاری از عوارضی که شنیدین درباره این مشکل، غیرعلمی و اثبات نشده هستن. هرچی بترسید ازش مثل یه هیولا بزرگتر میشه. چاقی و ریزش مو به اونصورت که همیشه شنیدیم در کار نیست، خودتون رو قوی‌تر از این مشکل بدونین و با آرامش باهاش بجنگین.

قدم دوم بسیااااار مهم: فعالیت جسمی رو فراموش نکنین، از هرنوع باشه خوبه. میدونم یه روزایی این مساله توان برامون نمیذاره اما باید ورزش کنیم تا هم سوخت و ساز بدنمون تعدیل شه هم حال روحیمون عوض شه.

قدم سوم: یوگا و مدیتیشن. من ورزش‌های زیادی رو امتحان کردم اما یوگا بخاطر آرامش و تمرینات تنفسی اثر فوق‌العاده‌ای برای تیروئید داره. 

چهارم: روتین زندگی رو ادامه بدید‌. هرچقدرم افسرده یا بی‌حال بودید کارهای عادیتون رو انجام بدین و به تیروئید مجال غلبه ندین.

پنجم: ۹۹ درصد آدمایی که این مشکل رو پیدا میکنن هرگز بهبودی کامل ندارن و تا همیشه باید قرص مصرف کنیم.

لطفا لطفا لطفا قرص رو در همون اندازه که دکتر گفته مصرف کنین و هر روز سر تایم مشخص. مرتب بودن ساعت مصرف خیییییلی موثره.

ششم: مطالعه و کتاب خوندن آرامش دهنده‌ست. مخصوصا قبل خواب، یادتون باشه ما باید به هرکاری که به آرامشمون کمک میکنه بها بدیم.

هفتم: از سرچ درباره این مساله بپرهیزین و فقط به حرف دکتر متخصص خودتون اعتماد کنین.

هشتم: یه کار هنری هر روز نیم ساعت انجام بدین، از یوتیوب سرچ کنین یا اگه خودتون بلدین چه بهتر.

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

اینا تجربیات من بودن، امیدوارم بهتون کمکی کنه، چون خودم اوایل خیلی بهم ریخته بودم و هیچ منبع مناسبی هم در گوگل نمیدیدم، دوست داشتم چیزایی که به خودم کمک کرده رو برای شما هم به اشتراک بذارم. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم کم کاری تیروئید دارم ،منم اولین بار که متوجه شوم تو اتاق عمل بود یه عملی داشتم که به هوش نمیومدم ...

بله رو بیهوشی اثر داره، حتما باید قبل عمل به دکتر بگین.

مشکلی که پیش نیومد؟؟

اول از همه ممنون از شما به خاطر مطالب مفیدتون

خواهش میکنم، دوست دارم واقعا همه بهتر بشن

با طب سنتی یا همون طب اسلامی به روش درستش کم کاری قابل درمان هستش

نه متاسفانه، تنها داروی کم‌کاری همون لووکسین هستش و باقی داروها دروغن

من تحت نظر دکتر تیروئید بودم و قرص م را تنظیم میکرد،یه دکتری بود که بسیار کار درست و معروف بود و عمرا فکر نمیکردم تو کارش اشتباه در بیاد،دیدم خیلی حالم بده نفسم می‌گرفت رفتم پیش دکتر قلب اکو کرد گفت به خاطر تنظیم نادرست قرص تیروئید قلبت ضعیف شده

من تحت نظر دکتر تیروئید بودم و قرص م را تنظیم میکرد،یه دکتری بود که بسیار کار درست و معروف بود و عمر ...

عجب...خیلیا بی‌سواد یا بی‌وجدان هستن.

بله دوز دارو خیلی مهمه