سلام بچهها.
میخوام از روشهای خودم برای مبارزه با تیروئید کم کار بهتون بگم، میدونم خیلیا با این مسئله درگیرن،امیدوارم به شما هم کمک کنه.
عنوان رو مبارزه انتخاب کردم، چون اونایی که با این مشکل مواجهن میدونن چقد عوارض گوناگون داره.
شروع این مشکل من دوسال و نیم گذشته بود، بیحالی خیییییلی شدید داشتم، در حدی که نمیتونستم یه لیوان آب برای خودم بیارم، دچار افسردگی شدید و اضطراب شدید و ناامیدی شده بودم و علتش رو نمیفهمیدم. تا اینکه بخاطر یه مساله دیگه رفتم چکاپ و بعد فهمیدم تیروئیدم دچار کمکاری شده و البته مدتی بعد گواتر هم بزرگ شد. درنتیجه اینها ویتامین d3 بدنمم بشدت پایین میومد.اصلا اونوقت نمیدونستم اینا چیه و قرصام رو مرتب نمیخوردم و سرسری میگرفتم.
یه مدت بعد شروع کردم به سرچ کردن، چیزایی که میخوندم بیشتر من رو میترسوند، همه نوشته بودن چاق میشی، موهات میریزه و...چیزایی که من یه عمر ازشون وحشت داشتم و خط قرمزم بود دقیقا تناسب اندام و موهام بود. تا اینکه از پارسال دفترم رو برداشتم و طبق چیزایی که از منابع معتبر خونده بودم و تجربیات یکسال خودم از این اختلال راههای درمان شخصیم رو پیدا کرده بودم نوشتم.
راهکارها رو پایین مینویسم، لطفا به این توصیهها عمل کنید و هرکی این مشکل رو داره بگین.