2777
2789
عنوان

مبارزه با تیروئید کم‌ کار

| مشاهده متن کامل بحث + 27133 بازدید | 57 پست
وجدانن ای دکتر تیروئید که میگم حرف اول رو تو دکتر های شیراز و اطراف رو میزنه

ببین یه مساله مهم دوری از استرس و داشتن آرامشه، چون این مشکل بیشتر از استرس شروع میشه

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
روغن یا چیز دیگه ای نیست ،فقط باید تغییر سبک زندگی بدی به زندگی سالم برگردی،غذا های سرد و ترش و وسای ...

واقعا !!من همش چیزای ترش دارم میخورم باردارم و نوشیدنی رو سرد ...تیرویدمم کم کاره 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولی از بس دردسر کشیدم رفتم به طرف زندگی طبیعی و در تلاشم تا انشالله به روزی برسم که خوب بشم و قرص نخ ...

هیچی مثل عوض کردن سبک زندگی جواب نمیده

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
واقعا !!من همش چیزای ترش دارم میخورم باردارم و نوشیدنی رو سرد ...تیرویدمم کم کاره 

دکتر به من پرهیز غذایی خاصی نداد، باتوجه به اینکه گیاهخوارم و بیشتر چیزایی که میخورم هموناس که همه میگن ضرر داره.

اما تاکیدی نداشت چیزی رو حذف کنم، حالا باز از پزشک بپرسین

شما الان حالت چطوره قرص تیروئید هنوز مصرف میکنی 

خوبم، خیلی خوب. چون تمام مواردی که در بالا گفتم رو رعایت میکنم. تغییر سبک زندگی جواب میده حتما.

الحمدلله

استرس اصلا به خودت راه نده. مطمئن باش همه چی عادی پیش میره.

ممنونم عزیزم منم کم کاری دارم فقط قرص میخورم هیچی رو رعایت نکردم تا الان😪😑🤐 اصلا تو فازش نبودم ال ...

اینایی که نوشتم رو حتما دقیق رعایت کن مطمئنم چندماه دیگه خبر خوش سلامتیت رو بهمون میدی. قرصت رو دقیق بخوری وزن و موهات تنطیم میشه. اگه طولانی شد دکتر برو.

چندوقته درگیری؟

ولی از بس دردسر کشیدم رفتم به طرف زندگی طبیعی و در تلاشم تا انشالله به روزی برسم که خوب بشم و قرص نخ ...

منکه هفت روز پشت سرهم دو طرف گردنمو حجامت خشک  کردم تیروییدم خوب شد نه قرصی نه چیزی 

چون طبع غده تیرویید سرد میشه دچار اختلال میشه الان پنج شیش سال میگذره و همه ازمایشام خوبه 🥰😘

اینایی که نوشتم رو حتما دقیق رعایت کن مطمئنم چندماه دیگه خبر خوش سلامتیت رو بهمون میدی. قرصت رو دقیق ...

۴ ساله 

والا همیشه قرص میخورم ولی انگار تاثیری نداشته هم موهام میریزه هم لاغر نمیشم هرچی کم میخورم و ورزش میکنم ، حافظم کم شده انگار گیج و خنگ شدم

اینایی که نوشتم رو حتما دقیق رعایت کن مطمئنم چندماه دیگه خبر خوش سلامتیت رو بهمون میدی. قرصت رو دقیق ...

من قرص رو هر موقع از خواب بیدار بشم میخورم و تا نیم ساعت بعدش چیزی نمیخورم. یعنی ممکنه یه روز ساعت ۹ بخورم روز بعد ۱۰ روز بعد ۱۱ و... این اشتباهه؟

۴ ساله  والا همیشه قرص میخورم ولی انگار تاثیری نداشته هم موهام میریزه هم لاغر نمیشم هرچی کم می ...

میفهمم، همه عوارضشه. چکاپ برو سالی یبار، ممکنه d3 هم پایین بیاد، حتما چک کن، این کارایی که گفتم بکن مطمئن باش چن ماه دیگه نتیجش رو میبینی