2777
2789
عنوان

قبول نکردم شوهرم ماهواره بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 4543 بازدید | 165 پست
میشه ماهواره داشت فیلم سوپر ندید کانالشو کلا حذف کرد چرا تا اسم ماهواره میاد تنها چیزی که به ذهنتون میرسه از راه بدر شدن شوهراتونه یا فیلم های .... میشه نشست و چیز های اموزنده دید مثل شبکه نشنال جغرافیا . شبکه های طنز . مسابقه های زیباشون . اخبار هر کشوری و ...... همین جم غیر از فیلم های لبدوغ خبلریش بر نامه های دیگه اش قشنگه مثل مد ، قشنگ ترین کیک های عروسی . راز بقا . لز تولد تا 5 سالگی و ......،.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم تمام فامیلامون دارن خونه هر کی میریم هست ولی به نظر منم حیارو از بین میبره مخصوصن واسه بچه دارا اصلن خوب نی الان بچه خواهر من تمام سریالا ماهواره رو میبینه خوب وقتی باشه مه نمیشه جلوشو گرفت..سریالاشام که میدونین چیه..به نظر من شوهر اصلن مهم نی تو این قضیه چون مردی که اهل این حرفا باشه یه چی دیگه جایگزیتش میکنه این وسط بچه ها اسیب میبینن
هر کس نظر خودش رو داره شما اگر فکر میکنی تاثیر بد میزاره کار خوبی کردی جمعش کردی عزیزم نظر دیگران اهمیتی نداره کاری که فکر میکنی درست هست انجام بده من خودم ماهواره دارم همسرم که اصلا نگاه نمیکنه من همیشه فیلم های ترکی نگاه میکنم چون حوصلم سر میره هیچ تاثیری هم تو زندگیم نداشته
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
خاله ریزه با این اعتقاد شما کلا باید چشمای شوهرامونو از حدقه در بیاریم،مخصوصا یکی مثل من که خارج از ایرانم هستیم الانم هوا خوبه همه لخت و پتی تو خیابون میان
شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....
خواهر شوهر من داشت...می گفت خودمون که هیچی..اما بچه مو نمی تونم مدام کنترل کنم که نبینه...از الان چشم و گوشش باز شه بلوغ زود رس میاره...جمعش کرد
اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم
ماهواره حداقل کاری رو که تو جامعه افزایش داده خیانت هست و عادی کردن روابط با ناا محرم.....و در دسترس ترین وسیله فساد هست

من مــــوفق خواهــــم شد 👍نه فـورا ولــــی حتــــــــــما 💜💜💜حسبی الله !...توکلت علی الله !...و الله خیر الحافظین 💜💜💜

ایشالله که دل همه آدمها از هرچی بدی و خیانته پاک بشه ولی یادتون باشه اگر مردی قراره با دیدن سریالهای ماهواره بهتون خیانت کنه خیلی چیزهارو باید ازش بگیرید که به این فکر نیفته...اول از همه گوشی موبایل هست نه ماهواره و تلویزیون...ماشالله الان که توی تلویزیون کم از زن صیغه ای و زن دوم گرفتن نمیگن
خدایــا هزاران بـار شکرت
ماهواره حداقل کاری رو که تو جامعه افزایش داده خیانت هست و عادی کردن روابط با ناا محرم.....و در دسترس ترین وسیله فساد هست

من مــــوفق خواهــــم شد 👍نه فـورا ولــــی حتــــــــــما 💜💜💜حسبی الله !...توکلت علی الله !...و الله خیر الحافظین 💜💜💜

2810