2777
2789
من اولى رو حامله بودم تا ٨ ماهگى هم سرکار رفتم هم دانشگاه میرفتم هم به خریدا و کارهاى خونم میرسیدم سرحال و با نشاط و خوبم بودم سر دومى تو خونه هستماااا از بیکارى حس و رمق هیچ کارى رو ندارم تنبل شدم خخخخخ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با لیونا موافقم . من خودم تو دانشگاه تنها فرد متاهل کلاسمون بودم و خیلی هم مشغله ام از بقیه بیشتر بود ولی همیشه جزو رتبه اولای کلاسمون بودم . همه بچه ها هم میگفتن همین متاهل بودنت باعث شده با برنامه زندگی کنی و موفق باشی .
من خودم وقتی کار و گرفتاریم بیشتر باشه خیلی بهتر عمل میکنم .
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
اخه میدونی لیونا جان از طرفی متنفرم از مادرایی که وقتشونو با بچه هاشون نمیگذرونن.من 3 سال مهد کودک کار کردم قبی ازدواج.بچه هایی که مادرای شاغل داشتن واقعا تفاوت بزرگی داشتن.3 سال کافی بود تا من بفهمم این بچه ها چقدر سختی میکشن از بی توجهی.البته نمیتونم عمومی کنم این حرفو.اما
کلا بچه بدون پدر مادر و زیر دست مهد کودک یا پرستار به نظر خود من فقط 5/6 سالگی به بعد ممکنه خوب بشه.
“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”
یکی از استادامون تعریف میکرد که همکلاسیش تو ارشد معدلش 20 بوده تازه بچه هم داشته . اگه کسی بخواد حتما میشه .
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
ایشالله که بتونی به یه نتیجه درست برسی و هر چی خیره برات پیش بیاد
کافی دیگه چی بگم همین یه دونه بهش برس رفاه کامل براش بزار دلشو نشکن هر چی دوست داشت براش بخر اخه بچه ها خخیلی گناه دارند واسه چی یه نفرر دیگه رو بیاریم تو این دنیای کثیف و پر از درد و مرض سختی ها و مشکلات خودمون اومدیم بس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟زندگی که اخرش نابودیست یه دونه اوردی کافیه فقط دعا کن سالم و صالج باشه و هم شما هم من و هم تمام مادران نینی سایت انشاالله هیچ وقت داغ بچه هاشونو نبینند
دلم بوی هیزم میخواهد نانی تازه و گرم و کمی سادگی ......
انقدر بزرگش نکن
هرچى سخت بگیرى بهت سخت میگذره
همه چى اولش سخته چون عادت ندارى بعد زود جا میفتى
مثلاً اوایل ازدواج سخته
چون تو خونه همه چى حاضر بوده دوست داشتى به مامى کمکى میکردى دوست نداشتى نمیکردى مسیولیتى نداشتى که مال خودت باشه
باردار میشى اوایل سخته
بدنت عادت به اون شرایط نداره اما سریع عادت میکنى
بچه دار میشى
یه موجود کوچولو میاد نظم همه چیتو بهم میزنه
اما زود همه چیزو بدست میگیرى و کنترل میکنى
مطمین باش تو هیچ روزنامه اى ننوشتن کسى از داشتن دو سه تا بچه مرده
همینا دو روز دیگه مایه افتخارتن تو زندگى
2810