2777
2789

بدم عوضش آیفون بخرم؟؟؟هی میگم نکنم مگه دیونه شدم باز دوباره میگم الان دوست دارم ذوقشو دارم چند سال دیگه میخوام چه کار ؟؟؟با این دنیای بی ارزش که از یک ثانیه دیگمونم خبر نداریم

خداوندا به هر خیر و نیکی بر من فرستی ،نیازمندم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر دوستم تازه آیفون گرفته بود فکر کن دوست بیچاره ی من جدا شده تنها کار می‌کنه بعد از این دختره گوشیش رو میدزدن بنده خدا می‌گفت کارش به بیمارستان کشیده🤐

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
حیف پول ادم بده ایفون مگر اینکه بلاگر یا عکاسی چیزی باشی دوربینش بدردت بخوره وگرنه با همون پول صدت ...

خیلی دوست دارم همه اطرافیانم دارن فقط من ندارم حتی بچه خواهرم داره 

من باشم اینکار رو نمیکنم اینهمه پول یه گوشی بدم که چند وقت بعد برام عادی میشه.مگه اینکه پولدار باشم 

نه اینکه بخوام طلا بفروشم.

ولی باز خودت میدونی هرکسی نظری داره

خدایا شکرت   برای همه چیز❤❤
حیف پول ادم بده ایفون مگر اینکه بلاگر یا عکاسی چیزی باشی دوربینش بدردت بخوره وگرنه با همون پول صدت ...

دوربینشم چنگی ب دل نمیزنه

والا دوربین اس ۲۱ اولترا ک ۱۰۸ مگاپیکسله و فقط اونه ک مناسب عکاسیه

عزیزم ناراحت نشیا ولی بی عقلیه اگ نقد داری بخر  نداری مجبور نیستی ک  منم خیلی زجه میزدم ...

کلاسش چی؟؟؟🤭وحشتنااااااک دو دلم 

2810