2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا منم باشم کار نمیکنم😁

ولی خودم تابستونا کار میکنم 

جایگزین میشم😑

اونم چون دلم میخواد مستقل بشم

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
2803
ولی خودم تابستونا کار میکنم  جایگزین میشم😑 اونم چون دلم میخواد مستقل بشم

اینکه از پول خودت خرج کنی قشنگه تو این اوضاعم باید خودت گلیمتو از آب بکشی بیرون

من سه ساله کار میکنم واقعا خسته شدم ولی بازم مجبورم

2804
پولداره؟

نه متاسفانه ولی خیلی مهربانه و اولویتش توی زندگی، من و پسرمون هست ، خدا رو شکر بابت همه چیز🙏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2805
اینکه از پول خودت خرج کنی قشنگه تو این اوضاعم باید خودت گلیمتو از آب بکشی بیرون من سه ساله کار میکن ...

دقیقا 

تلاش کن موفق میشی

فکر نکنی یه وقت بابای من خانواده پولداری داشته!

تا ۱۶ سالگی فقط گله داری و کشاورزی می‌کرده توی روستای بی امکانات که یهو به خودش میاد میبینه شونزدع سال سن طلاییش به باد رفت سعی کنه بقیه رو به باد نده و میاد تهران 

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺