آرع، طفلی تو رودربایستی رمز رو داد🤣🤣🙆♀️ البته بهش گفتم زیاد وصل نمیشم ، گاهی، و اینکه همیشه هم ر ...
😂 آخی
آها پس پسره رفته گفته دختره همسایه هم وصل میشه زیاد روشن نکنید😂
❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩❤️👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداًخیلیادَمازتنهاییمیزنن..مثلاینکہآیہ..«یارفیقمنلارفیقلہ...»روفراموشکردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُانکَیَضِیقُصَدرُکَبِمَا یَقُولونَ»ومـٰامیدانیـمدلتازآنچہمیگوید به تنگ می آیدپسبهآغوشمـٰاپنـٰاهندهشو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
😂 آخی آها پس پسره رفته گفته دختره همسایه هم وصل میشه زیاد روشن نکنید😂
نمیدونم ، شاید🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂
منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
نزدیک یک ساعت شایدم بیشتر حرف میزدند مدیرمون این مسئله رو به مامانش نگفت نمیدونم چرا فقط گفت که مواظبه دخترت باش اسمش زیاد بیرون رفته و بااین که خودشم تائید میکنه پسرم زیاد صمیمی نشه ازاین حرفاا