2777
2789

معلم نداشتیم اونا هم ورزش داشتن، جرئت و حقیقت باهم بازی کردیم. ک یدفعه اون که خودشو پسر میدونه از آیدا سوال پرسید ج یاح؟ گف ج یع گف بیا بوسم کن اونم پرید بغلش بوسش کرد همه تعجب کردن یه دختری گف مگه زنته؟؟ ایدا گف ارهههه زنشم همون دختره ک خودسو پسر میدونه گف ازاین به بعد خانم فلانی صداش بزنید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینطور روزااا میگذشتو رابطه آیدا با همون دختره یا پسره بیشترمیشد جوری که اصلا سرکلاس نمیومندند هروق معلم سراغ آیدا میگرف میگفتن تو دفتره، یامدیر کارش داره هزار بهانه دیگه.. 

جوری که رابطه این دونفر بشدت باور نکردنی زیاد شد جوری که آیدا حسودی میکرد باکسی دیگه ای حرف بزنه

نه رمزشونو از پسرش گرفتم🤣🤣🤣

جدی میگی 😃🤣

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

برای اینکه زیاد طولانی نشه خلاصش میکنم. 

امروز سرکلاس بودیم اون دختره. پسره حالا هرچی هیچوقت سرکلاس نیس و معلما هم کاریش ندارن زنگ استراحت خورد رفتیم بیرون کلاس دهمی ها جلو در کلاسمون بودن میگفتن آیدا کجاس مگه پیش هون پسره نیس؟ ماگفتیم نه بابا این کی سرکلاس بوده که الان باشه خیلی نگرانش بودن

جدی میگی 😃🤣

آرع، طفلی تو رودربایستی رمز رو داد🤣🤣🙆‍♀️ البته بهش گفتم زیاد وصل نمیشم ، گاهی، و اینکه همیشه هم روشن نمیکنن نامردا🤦‍♀️😂 ، شانس بزنه بفهمم و وصل شم

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲

دختره میگه دونفر همزمان میرن دیشویی؟؟ آیدا عصبی میشه میاد بیرون با همون پسره این دختره از دیدن آیدا واون تعجب میکنه آیدا اشک تو چشاش جمع بود ولی بروز نمیداد دختره فورا میره به مدیر میگه مدیر هم میخاد که همه متوجه موضوع نشن فورا مسئله رو تموم میکنه،، معاون زنگ میزنه به مامان آیدا که بیاد مدرسه

خب اون دوجنسه بوده 

بعد این دو از هم خوششون، اومده  بعد با هم رفتن عشق و حال تمام کجاش عجیب بود

ب‍‌‌ا م‍‍‌ن س‍‍‌رد ن‍‍‌ب‍‍‌اش‍‍‌ی‍‍‌د م‍‍‌ی‍‍‌رم ک‍‌‌اپ‍ش‍‌‌ن م‍‌ی‍‌‌پوش‍‌‌م ض‍‌ای‍‌‌ع م‍ی‍ش‍ی‍‌‌د .!:)️)))))))))>)))))))))>)))))))))))))))))))))))))))))))▂▃▅▇█▓▒░ ن‍‌گاـہ بہ‌ ظ‍‌اه‍‌ر آروم‍‌م ن‍‌ک‍‌ن #اس‍‌ی‍‌ـב~~ ه‍‌م ق‍‌یا؋ـ‍‌ش م‍‌ثہ‌ آبہ‌️ ░▒▓█▇▅▃▂