2777
2789
عنوان

مارک های لوازم آرایش

| مشاهده متن کامل بحث + 3041 بازدید | 65 پست

هدی بیوتی اناستازیا و مک...مارک خوب و معروفیه ولی اصلشون خیلی گرونه هر کسی نمیاد بخره و سخت پیدا میشه 

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
بستگی داره،مثلا من اصلا ازین مارک ها استفاده نمیکنم.امیدوارم موفق باشی، برندها زیادن و سلیقه ها متفا ...

اگر مارک خوبی استفاده کردین که نتیجه داده واقعا تو هر محصولی معرفی میکنید؟ ممنونم

💜💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی ؟ چه جالب 

اره داشتم راجع ب شرکتی ک پشت کرم مای زده بود تحقیق میکردم، آریان کیمیا تک، زده بود ی هلدینگ از گلرنگه که لوازم ارایشی مای و کالیستا و شون و اینارو میزنه 😐

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
ببینید بنظر منم کسی که در حد یکی دوتا میگیره و استفاده می‌کنه عملا جنبه فانتزی داره و شاید مدت کمی ا ...

ببین نه همون طولانی مدت هم بی تاثیره 

من با یه متخصص پوست صحبت کردم میگفت ترکیبات خاصی نداره که باعث جوانسازی بشه 

2805
ماسک ورقه ای الکیه مخصوصا مارک بیوآکوا و ایچمز که آشغالن

بیو آکوا و ایمجیز خوبنا ولی نباید توقع آنچنانی داشته باشی ایرانی بخری بهتره مثل لافارر سیگل نئودرم و... 

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
هدی بیوتی اناستازیا و مک...مارک خوب و معروفیه ولی اصلشون خیلی گرونه هر کسی نمیاد بخره و سخت پیدا میش ...

دقیقا توی اکثر پیج ها مارکای مک و هدی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پرررر ریخته ولی خب با قیمت ناچیز که قشنگ مشخصه فیکه

بنظرم مارک ایرانی یا متفرقه باشه ولی اصل باشه خیلی بهتره خود من چیزی می‌خوام بخرم حاضرم ایرانی بخرم ولی های کپی و فیک نخرم

💜💙
دقیقا توی اکثر پیج ها مارکای مک و هدی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پرررر ریخته ولی خب با قیمت ناچیز که قشنگ مشخصه فیکه ...

منم همین طور بهداشتی مراقبتی حتما ایرانی بخر 

اونا میلیونی پولشه طرف میبینی زده تخفیف فلان درصدی فقط ۷۵ تومن پالت سایه😂

بیو آکوا و ایمجیز خوبنا ولی نباید توقع آنچنانی داشته باشی ایرانی بخری بهتره مثل لافارر سیگل نئودرم و ...

دقیقا 

ولی اگه توجه کنی یه چن وقتیه خیلی این محصولات توی اینستاگرام باب شده اینا چون قیمت مناسب دارن همه پیجا دارن میفروشن

این محصولات فقط هزینه همون شیشه هاشونو میگیرن 

من ببشتر محصولاتشو برا تست خریدم ببین واقعا مسخره بودن

منم همین طور بهداشتی مراقبتی حتما ایرانی بخر  اونا میلیونی پولشه طرف میبینی زده تخفیف فلان درص ...

واقعا همینه

باز برای شکل و شمایل فانتزی رو میز و اینا بخوای بذاری آره میشه خرید ولی موقع مصرف واقعا بدرد نمیخورن

💜💙
منم همین طور بهداشتی مراقبتی حتما ایرانی بخر  اونا میلیونی پولشه طرف میبینی زده تخفیف فلان درص ...

من پلت هدی بیوتی میخواستم گفت ۹۵ تومن مگه با عقل جور در میاد آخه 😐😐😐😐

قشنگ مشخصه فیکن 😂

2809