2777
2789
عنوان

معجزه ختمو نذر بهتر ازین رو سراغ ندارم معجزه حقیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1270118 بازدید | 18090 پست
سلام نماز برای شهید علی حاتمی چیه نماز خاصی هست.. ممکنه آدرس سایت و بگذارین نمیتونم پیداش کنم

نماز خاصی نیست. دو رکعت نماز معمولی، هدیه کنید به شهید حاتمی. 

اما اصل، همون نماز اول وقته که همه چیزهای پاک رو به شما میرسونه. با نماز اول وقت، ذکر و چله و ... خیلی تاثیر عمیق تری میزاره. 

آدرس سایت همسان گزینی تبیان ( داخل سایت یه اپلکیشن معرفی کرده، ثبت نام کنید): 

https://hamsan.tebyan.net/newindex.aspx?pid=368187

و آدرس سایت آدم و حوا که زیر نظر مسئول جمعیت امام رضایی ها هست (اینم یه اپلیکیشن داخلش داره که باید نصب و ثبت نام کنید): 

https://adamvahava.org/

سایت آدم و حوا و همدم تبیان رو تلوزیون هم گفتن. 

اگه تهران هستید، من تو تلوزیون دیدم که معرف ازدواج خانم مقدم هم در تهران، برا دختر و پسرا معرف ازدواج هستند. میتونید تو اینترنت بزنید و پیدا کنید، من آدرس یا تلفنی ندارم. خانم مقدم رو هم تو تلوزیون آورده بودن. 

این سه تا کاملا سنتی و معتبر هستند در زمینه معرفی ازدواج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم اره راستش نمازمیخونم ولی متاسفانه اول وقت نه ولی خیلی دعاوچله و..انجام دادم نشدمیشه یکم ...

پس اول نمازاتو اول وقت کن، بعد چله و ذکر. 

نماز اول وقت مثل درس اصلی کلاس هست که آدم باید قبول بشه. ذکر و چله هم مثل یه پروژه کلاسی هست برا اون وقتی که نمره آدم تو درس یکمی کم شده. پس پروژه جای درس اصلی رو نمیگیره، اینو یادت باشه. 

اول: اگه تهرانی، میتونی بری پیش خانم مقدم. یه بار تو تلوزیون نشونش داده بود. دخترا و پسرا رو به هم معرفی میکنه. البته خودش تنها نیست، معرف های دیگه هم هستن باهاش. من آدرسی ندارم. میتوتی تو اینترنت بزنی و پیدا کنی. 

دوم: سایت آدم و حوا که زیر نظر مسئول جمعیت امام رضایی هاست و به شکل سنتی دختر پسرا رو به هم معرفی میکنه. 

توی سایت یه اپلیکیشن هست که باید نصب و ثبت نام کنی‌. 

https://adamvahava.org/

سوم: سایت همسان گزینی تبیان زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی. اونجام داخل سایت یه اپلیکیشن هست که باید نصب و ثبت نام کنی. 

https://hamsan.tebyan.net/newindex.aspx?pid=368187

هر سه تا که گفتم معتبر هست

استارتر عزیزم و بقیه دوستان مهربون خواهش میکنم تاپیک آخرمو ببینید و برای جون یه مادر دعا کنید😔..هر کسی رو میشناسید تگ کنید تعداد دعا و قدرتش بیشتر بشه .خدا حاجت دلتونو بده🤲🙏🙏

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

خوشحالی کودک  بد گرفتن یک نان 😢💔

کلیپش داخل گروه👆

*گروه هرباربرای فعالیت وقف یک شهید و ائمه *

سلام به همگی دوستان گروه برای کمک به فقرا و کودکان کار از فعالیتها عکس گرفته میشه و داخل گروه میذارم ما هروز صدقه میندازیم اونو میتونیم باهم جمع کنیمو برای بچها غذا کفش یا لباسی تهیه کنیم هر چقدر هم هزینه کم باشه شما توی یه کار بزرگ سهیم میشید برای دنیا و اخرتتون، ان شاا.. هیچ کودکی گرسنه نخوابه لینک رو برای دوستاتون ارسال کنید

تعدادمون زیاد بشه شماره کارت میفرستم و تهیه و پخت غذا رو خودم انجام میدم ان شاا.. حاجت روا بشید

https://rubika.ir/joing/ECDAFBDF0AOVMFWFWZNMCPWZLBKNBECC

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         
برامنم دعاکنید که برای پنجمین بارباردارم ومنتظر خدابرادری به دخترام بده   اونقد دعا کردم که دیگ ...

راضی باش به رضای خدا 

وگرنه تا بارداری دهم میره

تو راضی باش به رضای خدا امام حسن علیه السلام ضامن هست که حاحتتو میگیره 

ولی بشرطی که حقیقی راضی باشی یعنی رهااای رهاا کنی بسپاری به خدای بزرگ و مصلحت بین 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
یعنی میشه یروزبگم بالاخره این کابوس تموم شد  خداایابه حق ابالفضل العباس کمکم کن

نذرو شروع کن اگر دعوت امام زمان علیه السلام باشی ان شاءالله با این نذر حاجت روا میشی

طبق صفحه ۳۵ نیت کن و نیابت شهید سید مجتبی سید مجرد قمی فراموش نشه
هرروز کمتر از ۱۰۰۰ تا نفرست تا سرعت و قدرت نذر بیشتر بشه

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
راضی باش به رضای خدا  وگرنه تا بارداری دهم میره تو راضی باش به رضای خدا امام حسن علیه السلام ...

میخام ازدواج کنم یه ازدواج خوب اما هیچ وقت جور نشد فقط سنم داره میره بالا و نا امید تر شدم

نازنین جان اگه سه روز نذرصلواتم قطع بشه باید از اول شروع کنم؟ و آیا حتما باید تا چهار ماه تموم بشه؟ ...

سلام عزیزم 

نه گلی تا یک هفته ده روزم عیب نداره ولی خب سعی کن روزها فاصله نیوفته چون خیلی توی حاجت روایی تاثیر داره حتی مونده روزی یه دونه ده تا بفرست

لازم نیست چهار ماه اصلا تعیین نکن چند وقته تموم بشه ولی ۴ ماه و کمتر از ۴ ماه تموم بشه عالیه برات

میشه ۵۰۰ تا سعی کن از ۵۰۰ دیگه کمتر نشه

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم  من توی اینترنت نوشتم اما کلی حرز مربوط به چند امام آورد حرز مفا ...

عزیزم توی مفاتیح های کامل باید پیداش کنی من دیدم 

حرز حضرت رسول صلی الله علیه و آله حرز امام علی حضرت فاطمه امام حسن امام حسین علیهم السلام و بقیه امامان

یادم نیست توی مفاتیح بود یا کتاب دیکه فکر کنم مفاتیح بود حتی حرز امام جوادم هست (حرز صغیرش)

خوشحالی کودک  بد گرفتن یک نان 😢💔 کلیپش داخل گروه👆 *گروه هرباربرای فعالیت وقف یک شهید و ...

آفرین زیباست ولی بدون هیچی کارتون خیلی سخته باید برنامه ریزی شده و منظم باشید 

وای بچه ها چشام در اومد انقد خوندم و گیج شدم و تعداد صفحات بالاس 

خیلییییی گرفتاری دارم نه یکی نه دوتا خیلییییییی لطفا یکی بهم میگه دقیق چیکار باید کنم دعاش میکنم تعداد صفحات بالاس نمیتونم همه رو بخونم 

راستی استارتر ممنون که گفتی به همه ایشالا هر حاجتی داری روا بشه