2777
2789
عنوان

معجزه ختمو نذر بهتر ازین رو سراغ ندارم معجزه حقیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1270118 بازدید | 18090 پست
آره عزیزم اونا مشکلی ندارن  با وضو باشی پری نباشی  بسم الله بگو توکل کن از معصومین اجازه ...

چشم عزیزم یه دنیا ممنونم 

اگر شما اینقدر به من امید نمیدادی حتی ختم هم ادامه نمیدادم ♥️

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازی...میشه درخواستمو قبول کنی 

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)

منهم چند روزه شروع کردم این نذر رو

هر کی کامنتمو میبینه قسمش میدم به دردانه ی سه ساله ی  امام حسین( ع) اول برای سلامتی امام زمان عج و بعد برای حاجت رواییم یه صلوات بفرسته

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

( کاش برسه روزی که بیام این تاپیک بگم منم حاجت روا شدم)

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..
عزیزم اگه و عجل فرجهم آخر صلوات نگیم مشکلی داره 

نه عزیزم ولی با اون خیلی بهتره ها 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
بله منظورم همین ختم صلوات124000

بله جوابم درسته مهم نیست چه وقت شروع بشه 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
منهم چند روزه شروع کردم این نذر رو هر کی کامنتمو میبینه قسمش میدم به دردانه ی سه ساله ی  امام ...

الهی حاجتت روا 

طبق صفحه ۳۵ نیت کن و نیابت شهید سید مجتبی سید مجرد قمی فراموش نشه
هرروز کمتر از ۱۰۰۰ تا نفرست تا سرعت و قدرت نذر بیشتر بشه

برامنم دعاکنید که برای پنجمین بارباردارم ومنتظر خدابرادری به دخترام بده   اونقد دعا کردم که دیگه خستم شده  نمیدونم چی بگم چطورالتماس کنم    ازخداخواسته بودم این پنجمین بارو یامنوباردارنکنه یاپسردارم کنه    دیگه نمیدونم صداموشنیده یانه   کاش این کابوس تموم بشه واززخم زبون ونگاههای آزاردهنده ی اطرافیان خلاص بشم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
الهی حاجتت روا  طبق صفحه ۳۵ نیت کن و نیابت شهید سید مجتبی سید مجرد قمی فراموش نشه هرروز کمتر ا ...

سلام گلم.لطفا خصوصی را چک کن.ممنون

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.

سلام من بتازگی اومدم از صفحه اول شروع کردم به خوندن تا صفحه 25،26 ام. دیگه صفحات طولانی بود نتونستم بخونم خانم استارتر عزیز گفتینکه تسبیح تربت باشه میشه با صلوات شمار هم گفت من فراموشکارم و دیگه اینکه اگر بعد از صفحات 26حرفی نکته ای چیزی بوده ک من نخوندم میشه اینجا بگین که دیگه نرم دویست صفحه بخونم؟؟

آره عزیزم اونا مشکلی ندارن  با وضو باشی پری نباشی  بسم الله بگو توکل کن از معصومین اجازه ...

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم 

من توی اینترنت نوشتم اما کلی حرز مربوط به چند امام آورد حرز مفاتیح و ائمه اطهار دقیقا چیان گیج شدم🤕

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨