2777
2789
عنوان

ننه های نینی های ناز فروردین و اردیبهشت 94 تاپیک چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 29670 بازدید | 2080 پست
تکتم جون به من گفتن با شیر یا همین ویتامین پستونک بده. پسر منم خیلی لجبازه با اینکه از روز اول بهش پستونک دادم نگرفت. با شیر امتحان کردم نشد. حالا این 25 قطره آد که باید بدم رو در طول روز با پستونک میدم. یک قطره آد میذارم رو پستونک میذارم دهنش. به هوای شیرینی اون تا مدت زیادی پستونکو میمکه. البته گاهی مجبور میشم 4-5بار قطره بذارم تا بالاخره بگیره. البته عادت نکرده ها. یعنی بعد یه ماه تلاش هنوز هم پستونک خالی رو نگه نمیداره. فقط با قطره میگیره.
نیوشا جون دختر من تا پستونک میذارم دهنش عق میزنه میندازه بیرون باید اینی که گفتی رو امتحلن کنم مرسی
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز دخترم بیداره کمکم کنید چیکار کنم؟ دارم میمیرم برا خواب اوایل خوب بود دوازده یک میخوابید دو ساعت دوساعت پامیشد برا شیر الان یه مدته از دوازده یک تا پنج شیش صب یه سره بیداره
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
بچه ها پستونک خوبه که عادت بدیم یانه؟من پسرم چند روز باهاش کار کردم گرفت من قند رو به پستونک سابیدم بعد دادم گرفت..یه چند روزه دیگه ندادمش از بعدش میترسم که عادت کنه نتونم ازش بگیرم
آتی جون پستونک برای من که فرشته نجاته. حیف که راحت نمیگیره لجباز خان. تا یک سالگی میدم بعدم سرشو قیجی میکنم که خودش بذاردش کنار. تکتم اکثرا نینیا اوایل خوبن. کم کم سطح هوشیاریشون میره بالا. حواسشون قوی میشه سختتر میشه خوابوندنشون، شبا دو ساعت مونده به زمان خوابش دیگه هیجان زدش نکن. باهاش بازی نکنین حتی تماس چشمی مستقیم باهاش نداشته باشین. محیط رو تاریک کن و سر و صدارو کم کن. حمام کردن قبل خواب هم خیلی جواب میده. ولی در کل این اوایل تا عادت کنه سخته دیگه. باید سعی کنی تو طول روز با خواب دخملی بخوابی تا خسته نمونی
حنا خانوم اگه نیمه شعبان سزارین شدین خاطرتون روتعریف کنین...یک سوال دیگه:سونوگرافی دکتر قبادی توساری خوبه؟
خدایا این نوگل خندان که سپردی به منش**میسپارم به تو از چشم حسود چمنش
نیوشا یه شب بردم حموم که راحت بخوابه تا شیش صبح بیدار بود! دیشب هم نخوابید که از یک تا هفت صبح بیدار بود
منکه هرروز داروخونه ام یه مدل پستونک میگیرم ببینم میگیره یا نه امروز یه جور دیگه خریدم خداکنه بگیره
مرسی نیوشا گلم ممنون از راهنماییهات