2777
2789
عنوان

ننه های نینی های ناز فروردین و اردیبهشت 94 تاپیک چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 29670 بازدید | 2080 پست
جدول مامانا نام.............شهر........سن........تاریخ زایمان..... جنسیت.....اسم نی نی مهتاب.........تهران........27.........8 فروردین ...........دخمل........مهرسا رهاوطاها.....زنجان........24........21 فروردین..........دخمل.........الینا تمنا............شیراز.................. 25فروردین...........پسمل........ علی کوثر..........اصفهان.......31 .......27فروردین...........دخمل.........فاطمه زهرا نفس من.....تهران........27........3 اردیبهشت........پسمل.........امین عاطی.......شهرکرد......21........5 اردیبهشت........پسمل.........کیان تکتم..........تهران.........23........6 اردیبهشت.........دخمل ........تکتم شکوه....... تهران.........27....... 6 اردیبهشت........ دخمل.........شانیا مریم..........تهران.........27....... ۸ اردیبهشت........پسمل........ سپهر زهرا...........تهران.........27........8 اردیبهشت........دخمل...........آدرینا مهرآیین.....ساری.........30........14 اردیبهشت......دخمل..........ترانه سان.........زنجان.........29....... ۲۲اردیبهشت...... دخمل.......... بهار .
سلاااام... تاپیک جدید خیلیییی دوست داستنی رهااا جوون... من دیشب تا 3و نیم بیدار بودم.آدرینا نزاشت بخوابم .دیگه کلافه شدم باباش اومد ازم گرفتش منم خوابم بردو باباش تا ساعت 5 راش بردو خوابوندش..صبح ساعت 9 بیدار شدم با اعصاب داغوووون اخه از ساعت 3 تا 9 گرسنه بودو اصلنم گریه نکرده بود که پاشم بهش شیر بدم...بمیرم من انقدر اعصابم خورده...
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه رها بمیرم..اصلا گری نکرده بود که بیدار شم...اخه از ساعت 1 تا همون 3 خیلی بیقرار بود همش شیر میخورد..چه شبی بود دیشب...بعدشم پاشدم 30 سی سی بهش شیر خشک دادم خورد...دیگه بیدار نشد تا خودم 9 یهو پریدم از خواب بیدارش کردم...امروزم ساعت 11 قرار بود ببرمش آتلیه که کنسلش کردم..افتاد هفته دیگه
اصلا دیشب معلوم حبود چش بود، دلشم درد نمیکرد، چون معمولا دلش درد کنه به خودش میپیچه...دیشب فقط هی میخواست سینم تو دهنش باشه...رها ددیشب انقدر کلافه شدم که یه داد کوچولو زدم، محسن بیدارشد به شوهرم گفتم میندازمش اونورا بیا بگیرش..حالا همش دارم خودخوری میکنم که یعنی انقدر خواب برام مهمه که به خاطرش اینو گفتم
نه زهرا منم خسته باشم شوهرم رو بیدار می کنم زهرا جون طفلی خوابش می یومده نمیتونسته بخوابه دلش می خواست زیر سینه بخوابه الینا هم بعضی شبا اینطوری می کنه یه شب دیگه اونقد گریه کرد منم دادم بخوره تا بخوابه اونشب خوابید 5 ساعت هم بیدار نشد شیر بخوره فرداش چون خیلی خورده بود همش بالا می آورد یعنی اونقد سینمو مک زده بود نوک سینم بی حس بود
رها زردی دخترت خوب شد..آدرینا هنوز زرده، دکترشم میگه مهم نیست...اما هنوز تو چشماش زردی رو میبینم .آخرین بارم 10 بود عددش یه چیز دیگه آدرینا انگار وقتی میخواد دستشویی کنه خیلی زور میزنه و گریه میکنه تا بچم خالی میشه ساکت میشه.مثل آدم بزرگا که ببخشید بواسیر دارن، زور میزنن دردشون میاد اونجوریه....الینا هم اینطوریه?
رهاااااااا آخه کم میارررردم انقدر مک میزنه کلافه میشم...گرم هم بود دیشب کولر و پنکه هم به هوای آدرینا روشن نمیکنیم ، شبشم مهمون داشتم.سرم میدردید، فرداشم وقت آتلیه فکرم مشغول بود، یعنی رسما خل شده بووودم
زهرا جون ببخشید مامانم زنگ زده بود داشتم با تلفن حرف میزدم الینا هم هنوز کمی زرده دکترش گفته بعضی بچه ها تا 90 روز هم دارن زردی و ومشکلی نیست آره زهرا بعضی وقتا خیلی زور میزنه راستشو بخوای مامانم یه بار وقتی خیلی پی پیش سفت بود و زور میزد از عطاری براش فلوس خرید دادیم خورد پی پیش آبکی شد
جدول مامانا نام.............شهر........سن........تاریخ زایمان..... جنسیت.....اسم نی نی مهتاب.........تهران........27.........8 فروردین ...........دخمل........مهرسا رهاوطاها.....زنجان........24........21 فروردین..........دخمل.........الینا تمنا............شیراز.................. 25فروردین...........پسمل........ علی کوثر..........اصفهان.......31 .......27فروردین...........دخمل.........فاطمه زهرا نفس من.....تهران........27........3 اردیبهشت........پسمل.........امین عاطی.......شهرکرد......21........5 اردیبهشت........پسمل.........کیان تکتم..........تهران.........23........6 اردیبهشت.........دخمل ........تکتم شکوه....... تهران.........27....... 6 اردیبهشت........ دخمل.........شانیا مریم..........تهران.........27....... ۸ اردیبهشت........پسمل........ سپهر زهرا...........تهران.........27........8 اردیبهشت........دخمل...........آدرینا مهرآیین.....ساری.........30........14 اردیبهشت......دخمل..........ترانه سان.........زنجان.........29....... ۲۲اردیبهشت...... دخمل.......... بهار . عطیه.......مشهد.........35........22اردیبهشت.......دخمل...........سارا