2777
2789

سلام روزتون بخیر 🌱

خانومااااای خونه دار، تو رو خدا اگه راه حلی دارین بگین، سرامیک ها و (سنگ) سرویس بهداشتی ، لک و زرددد شدن کدر شدن ، اینم بگم که خونمون تازه ساخت ، و طی یکسال اینقدررز زرد شده البته از هفته اول کدر شدن کمرنگ بود به مرور داره بیشتر میشه، و من هفته ای یبار اساسی میشورم با پودر ، تیرک هم امتحان کردم نرفته😭😭😭 

با چی بشورم برق بیفته،،،،،، هست چنین چیزی 

خیلی رو مخمه زشته ، کسی ببینه فک میکنه اصلا این  سرویس بهداشتی رنگ شوینده و تمیزی ندیده!!!!!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تمیز کننده مَن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

فکر کنم بهترین گزینه من باشه چون بقیه شون اصلا خوب نیستن چند وقت پیش دو مدل جرم گیر خریدم اسمشون الان خاطرم نیس اصلا تاثیر ندارن پول الکی دادم فقط

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

من خودم نظافت منزل میرم و بهترین چیزی که سرویس بهداشتی رو تمیز میکنه تمیز کننده من هست( تیرک هست اسمش من هست) خیلی تمیز میکنه من همیشه با این میشورم بعدش با پودر ماشین خیلی برق میفته

فک کنم ب خاطر آب منطقه تون هس ک خیلی املاح داره چون مال ما هم همینه .جرم گیر اون بین کاشی ها رو ب مرور از بطن میبره چون میگی نوسازه حیفه ولی خب ی دفه بزن ک کامل جرما رو بشوره .ولی خب اگر. اب خیلی املاح داره مجبوری هرزگاهی استفاده کنی با پودر و دامستوس من هر چی شستم نرفت فقط جرم گیر