2777
2789
عنوان

شوینده قوی ی ی ی سرویس بهداشتی کمممککک

| مشاهده متن کامل بحث + 19868 بازدید | 49 پست
شوینده قوی برای چربی اشپزخونه چیه پدرم در اومد میخوام جاهایی که دسترسی بهش سخته جای دست راحت نیست بر ...

الکل،، پاک کننده چندمنظوره اکتیو

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

من کمی پودر رخشا میریزم رو کاشی ها با کمی تمیز کننده من بعد با فرچه میکشم تمیز میشه

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوینده قوی برای چربی اشپزخونه چیه پدرم در اومد میخوام جاهایی که دسترسی بهش سخته جای دست راحت نیست بر ...

بهترین شوینده برای چربی آشپزخانه سیف کرمی هست دوست من

اسپری سیف هم خیلی خوبه برای من که واقعا معجزه میکنه

اما مایع من هم استفاده کردم نرفت!! نکنه کاشی ها نابود شدن!!

من عالیه بریز بیا بیرون بمونه مایع رو سنگا بعد برو با برس بشور عالی میشه 

من قبلا چیزای دیگه میگرفتم ولی الان دیگه فقط من قیمتشم خوبه  

الکل،، پاک کننده چندمنظوره اکتیو

نه چند منظوره اکتیو اونقدر قوی نیست با گاز پاکن هم نمی ره کنار اجاق گاز شیرگاز هست اونجا هی بخار غدا میخوره چرب میشه شستنش خیلی سخته سطح صاف نیست اذیت میکنه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
بیشتر ببینید
بهترین شوینده برای چربی آشپزخانه سیف کرمی هست دوست من اسپری سیف هم خیلی خوبه برای من که واقعا معجزه ...

ممنونم عزیزم سیف رو امتحان کردم نبرد ولی اسپری اشو استفاده نکردم 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
بیشتر ببینید
ممنونم عزیزم سیف رو امتحان کردم نبرد ولی اسپری اشو استفاده نکردم

سیف کرمی یا سیف اسپری وقتی زدین بزارین یه کم بمونه بعد با اسکاچ زبر بشورین اگر چند بار تکرار کنید بهتر نتیجه میگیرین 

[QUOTE=270944387]عزیزم خداقوت میشه یه راهنمایی بکنین من یه بار جرم گیر ریختم رو شیر آب الان رنگش سیا ...

ممنونم ازتون لطف کردین دوست عزیز

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
نه چند منظوره اکتیو اونقدر قوی نیست با گاز پاکن هم نمی ره کنار اجاق گاز شیرگاز هست اونجا هی بخار غدا ...

چندمنظوره دو رنگ داره ابی و قرمز

ابیش قویتره

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍