2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
خانوم تهرانی لطفا به مشکل منم رسیدگی کنید ممنون میشم
نلی تم ارائه دهنده طراحی -چاپ و اجرا انواع تم تولد و ساخت گیفتهای نمدی تاج تولد و جلد دفترچه یادگاری نمدی با کمترین قیمت و بهترین کیفیت nel.parsablog.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم تهرانی من خواستم نام کاربریمو تغییر بدم به تی تیش اماده جواب ندادی.لطفا رسیدگی کنید
خدا جون امسال دلمونو شاد کن وحاجتمو براورده.دوستان میشه یه صلوات برای رفع مشکلاتم بفرستید
با سلام منم مشکل تاپیک پیدا کردم با اینکه نام کاربری و رمزم تایید شدس اما نمیتونم وارد قسمت تاپیک بشم و تاپیک تشکیل بدم . همش پیام میده که نام کاربری و رمز تایید نشده . بعد یه لینک برام ایمیل میکنه . هرچی هم میخوام لینکو باز کنم ارور میده . توروخدا رسیدگی کنین که شدیدا نیاز به تاپیک دارم . یه سوال مهم از دوستان دارم .
خدایا کاری کن که صلاح تو با آرزوی من یکی باشه .
خانوم تهرانی منم هرچی میخوام وارد کلوب ها بشم یه کلوب جدید بزنم میگه نام کاربری اشتباست تروخدا رسیدگی کنید
نلی تم ارائه دهنده طراحی -چاپ و اجرا انواع تم تولد و ساخت گیفتهای نمدی تاج تولد و جلد دفترچه یادگاری نمدی با کمترین قیمت و بهترین کیفیت nel.parsablog.com
سلام خانم تهرانی کاربر اهورا همون کاربر مامان محمد هست که اوایل با فالگیرها دعوا میکرد الان تو سایت اونده وبا بی شخصیتی داره توهین میکنه وبعدم پست هاش پاک می کنه....تو سایتم پول میگیره وفال می گیره