2777
2789
مامان محمد جان سپهر من 2سالو3 ماهشه ولی حتئ کلمه هم نمی گه
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمهای گل من پسرم 2سال 8 ماهش هست دکترش گفت کتابهای میمی نی نی را بخون براش از سری کتابهای فندق هست گفت کاررتون و شعرهای قشنگ بگذار کانال فقط فاررسی زبان باشه موقع برنامه کودک اگر هم توجه نمیکرد باززی دوست داشت توجه نکن سی دی بگذار یا قصه های با نوار قصه گو یا گروه فیتیله به من گفت نگو بگو معمولی صحبت کم چون همه چی بهش دادی تنبل شده تو حرف زدن پسر من قبلا فقط مامان - با با - آب بده - دده میگفت با این کارها تشویقش سی دیهای موررد علاقه اش به زبان دوبله خرریدم از صبح تا غروب میگرلشتم گوشش آشنا بشه بعد که میگفت تشویق فقط میکردم الان درر عررض3 ماه کلمه ها ررا یاداشت کردم و شمردم باید تا 50 کلمه را در این سن یاد میگرفت الان 70 کلمه میگه الان هم چند جمله میسازه و الان سوالاتش درررست شده مثل این چیه کی کجا سوالاش میپرسه الان هم قراره از شنبه مهد بره اینطوری مهارتش بیشتر میشه فقط صبور باشید پسررها کارها و حرف زدنشون دیرترهمگران نباشین ببخشید من خودم فکر میکردم بچم لکنت زبان داره حتما پیگیر بشین چون بعدا دیر دررساش یاد میگیره بخاطر اینکه ممکنه لکنت پیدا کنه بعد هم یم سنجش شنوایی ببرین اگر گفتند بند زبونش کوتاهه توجه نکنید زبان باز شدن ربطی به بند زبان نداره بعد ببیند این ممکنه ارثی باشه ببخشید ززیادنوشتم فقط تا پایان 3 تا 3سال و نیم نگران نشین چون بعضی بچه ها یکهو جمله میگن اینها ررا دکترررش گفت

گفتار درمانی ببرین جایی که خوب باشن دنبال پول نباشن

مثلا کلینیک مهر سیدخندان خیلی خوبه هر کلاسی میخوای برمی‌داری 

گفتاردرمان آقای مباشری 

ولی سمت کلینیک رستاک نرین ده تا کلاس باید با کاردرمانهاش برداری واصلا هم خوب نیستن تا به جلسه گفتار بده