2777
2789
عنوان

زیست یازدهم حواس

127 بازدید | 31 پست

سلام یه چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید 

گیرنده درد در هر دو لایه اپیدرم و درم هست؟

در لایه اپیدرم فقط یک نوع گیرنده( گیرنده درد) هست؟ 

گیرنده فشارخون در دیواره رگ جزو حواس پیکری از نوع گیرنده تماسی هست؟ 

گیرنده میزان اکسیژن در آئورت جزو حواس پیکری نیست؟ 

گیرنده درد توسط به مواد شیمیایی پاسخ نمیده فقط در صورت آسیب بافتی تحریک میشه؟ 

من اینا رو از این ور و اون ور دیدم ولی شک دارم همه درستن؟

همشون درست به جز یکیشون

گیرنده میزان آکسیژن در آیورت گیرنده شیمیایی هست و پیکری

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آخرین جملت هم غلطه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

آخرین جملت هم غلطه

گیرنده درد به آسیب بافتی مثل بریدگی و گرما و سرمای شدید و مواد شیمیایی مثل لاکتیک اسید واکنش میده

گیرنده درد به آسیب بافتی مثل بریدگی و گرما و سرمای شدید و مواد شیمیایی مثل لاکتیک اسید واکنش میده

ببخشید یه سوال توی اپی درم گیرنده ای به جز درد وجود نداره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سوال اولین گیرنده درد در هر دو لایه هست بله ،

در اپیدرم هم فقط گیرنده درد داریم درسته 

سوال سوم ، گیرنده های پیکری خودشون دو دسته دارن آزاد و پوششی حالا پوششی هاش دو دسته اند تماس و دما و خود تماس سه دسته داره تماسی و ارتعاشی و فشاری که این فشاری که گفتی مربوط به اینه 

گیرنده اکسیژن ائورت گیرنده شیمیایی داره 

مورد بعدی گیرنده درد به هر چی ممکنه پاسخ بده پس جملت غلطه 

سلام 

طبق شکل کتاب گیرنده درد هم در اپیدرم هست و هم در درم 

و باز هم طبق شکل کتاب تنها گیرنده قابل مشهود در لایه اپیدرم هم گیرنده درد هست 

گیرنده فشار خون نوعی گیرنده پیکری هست که محرک اون مکانیکیه 

گیرنده میزان اکسیژن در آئورت هم پیکریه 

گیرنده درد به مواد شیمیایی در صورت ایجاد آسیب بافتی واکنش نشون میده

گیرنده درد در هر دولایه هست

نکته گیرنده درد سطحی ترین گیرنده هست ولی در هر دولایه پیدا میشه

گیرنده در آعورت که پرسیدی شیمیایی هست چون با مولکول طرفه و بله جزع حواس پیکری هست

بله در لایه اول فقط درد دیده میشه

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید

ببین واسه گیرنده ی درد نکته ی مهمی که باید بلد باشی اینکه که حساسه هم به اسیب هم به احتمال اسیب

مثالشم تو کتاب تو که میگفت وقتی طولانی مدت میشینیم چون احنمال اسیب به پوست نشیمنگاه هست جا به جا میشیم

برای محرک های دیگه مثلا به ماده ی شیمیایی و دما هم میتونه حساس باشه

و تنها گیرنده ی بدن هست که اصلا سازش پیدا نمیکنه

گیرنده درد در هر دولایه هستنکته گیرنده درد سطحی ترین گیرنده هست ولی در هر دولایه پیدا میشهگیرنده در ...

گیرنده فشار خون هم که پرسیدی اره درسته پیکری تماسیه

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید

سلامممم خب

بله، گیرنده‌های درد در هر دو لایه اپیدرم و درم وجود دارن. اگرچه در اپیدرم بیشتر به عنوان پایانه‌های عصبی آزاد هستن، اما در درم نیز حضور دارن باز

خیر، در اپیدرم علاوه بر گیرنده‌های درد، گیرنده‌های دمایی نیز وجود دارن

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍