2777
2789
عنوان

شده تا حالا قلبتون یکهو بریزه

809 بازدید | 82 پست

من دو سه ساله اینجوری میشم 

مخصوصا وقتی ناراحتم یا یک دفعه میترسم از چیزی 

خیلی حس بدیه

چی کار کنم خوب بشم؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
تاحالا چند بار شدم🥴خیلی حس بدی داره😣

من عصری یه لحظه فک کردم بچه م افتاد خیلی ترسیدم، دیگه همش قلبم میریزه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
چن سال پیش تو ی تاپیکتون راجع ب بدغذایی کوچولوتون گفتین.اللن چطوره بهتر شدها

ن عزیزم. الان ۷ سالشه همچنان بد غذا و لاغر

دقیقا

از وقتی اومدی تاپیک و 

سیب رو خوندی

دیه قلبت ییهویی نمیریزه

🍏🍏🍏🍏🙏🙏🙏💚💚💚🥰🥳😳🤣🤮😱🤗🥰

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚

عزیزم من‌ پست شما رو تو تاپیک دیگه ای دیدم، منم خط سزارینم گوشت اصافه اورده عین شلنگ شده؟ شما خوب شدی؟ چی کار کنم میشه راهنمایی کنی ممنون میشم

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
عزیزم میشه خواهشا جواب بدید شما خوب شدید؟من مدام اونطور میشم وخیلی میترسم

سلام عزیزم 

نه خوب که نشدم

اما دقت کردم وقتی خیلی استرس دارم اینجوری میشم

و وقت هایی که خیلی خسته میشم و شبا تا دیر وقت بیدارم و کار میکنم مدام قلبم میریزه

ارتباط مستقیم با استرس و خستگی زیاد داره 

سلام عزیزم  نه خوب که نشدم اما دقت کردم وقتی خیلی استرس دارم اینجوری میشم و وقت هایی که خیلی ...

عزیزم شماهولتربستی؟دکتر به شما گف از چیه؟داروهم میخورید؟

ببخشید سوال زیاد پرسیدم اخه خیلی اذیت میشم 

عزیزم شماهولتربستی؟دکتر به شما گف از چیه؟داروهم میخورید؟ ببخشید سوال زیاد پرسیدم اخه خیلی اذیت میشم ...

من دکتر متخصص قلب نرفتم 

دکتر عمومی رفتم گفت ب خاطر استرس هست

دارو هم قرص پروپرانول ۱۰ داد گفت وقتی استرس داری بخور 

شما دکتر نرفتی؟

من رفتم خداروشکر اکو نوارم سالم بود گف از استرسه ولی خیلی بده اون لحظه که اونجوری میشم

همیشه اینجوری میشی؟ هر روز؟ چند دقیقه یک بار؟

من گاهی هر یک دقیقه یکبار قلبم میریزه ، واقعا حس بدیه

همیشه اینجوری میشی؟ هر روز؟ چند دقیقه یک بار؟ من گاهی هر یک دقیقه یکبار قلبم میریزه ، واقعا حس بدیه

من الان چندماهه هرروز حسش میکنم بدیش اینه وقتی میاد سراغم یکی درمیون ینی یکی درس میزنه یکی میکوبه دوباره یکی درست یکی میکوبه برای شماهم اینطوره؟

2809