2777
2789
عنوان

شده تا حالا قلبتون یکهو بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 82 پست
ببین مدل ضربان قلب من اینطوریه که در حالت عادی هستم مثلا نشسته م یا دراز کشیدم یهو قلبم شروع میکنه چ ...

اره منم دقیقا همینجوری میشم 

گاهی هورمون ها که بهم میریزه این حالت پیش میاد

اگر پریودت منظم نیست هورمونا تو چک کن حتما 

یکی از دوستامم اینجوری بود آزمایش داد کم خونی شدید داشت بعد از تزریق سرم آهن خوب صد آیت حالتاش

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اره منم دقیقا همینجوری میشم گاهی هورمون ها که بهم میریزه این حالت پیش میاداگر پریودت منظم نیست هورمو ...

من گاهی پریودهام نامنظم میشه یعنی دو سه بار در سال

واقعا دیگه خسته ام میکنه این ضربانها

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من گاهی پریودهام نامنظم میشه یعنی دو سه بار در سال واقعا دیگه خسته ام میکنه این ضربانها

آره خیلی اذیت کننده س مخصوصا وقتی تند تند رخ میده آدم میترسه 

هورمونا تو و تیروئیدتو و کم خونی رو چک کن

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
2804
باشه مرسی عزیزم. شما براي خودتون رو چک کردید؟

من آزمایش چکاپ معمولی دادم کم خونی داشتم

ولی برای هورمون هام باید دکتر زنان برم که هی پشت گوش میندازم متاسفانه 

من آزمایش چکاپ معمولی دادم کم خونی داشتمولی برای هورمون هام باید دکتر زنان برم که هی پشت گوش میندازم ...

من فک میکنم بیشتر استرس تو این آریتمی دخیل باشه چون به محض اینکه یه کوچولو مضطرب بشم بعدشم قلبم شروع میکنه به ضربان‌های کوبنده. متاسفانه من یه آدمی هستم که سریع از هر چیز کوچیکی استرس میگیرم مثلا اگه یه صدای بلند بیاد سریع می ترسم و استرس میگیرم یا هرچیزی که شاید برای بقیه مسخره به نظر بیاد منو به استرس میندازه

من آزمایش چکاپ معمولی دادم کم خونی داشتمولی برای هورمون هام باید دکتر زنان برم که هی پشت گوش میندازم ...

سلام مهدا جون چطوری عزیزم 

من امروز چند بار دچار آریتمی شدم خیلی ترسیدم از ترس تمام بدنم میلرزه😭😭

عزیزم یه سوال شما میدونید میشه ورزش کرد یا نه با این آریتمی؟

سلام مهدا جون چطوری عزیزم من امروز چند بار دچار آریتمی شدم خیلی ترسیدم از ترس تمام بدنم میلرزه😭😭عز ...

سلام عزیزم ‌ درکت میکنم خیلی بده من گاهی هر سی ثانیه بک بار اینجوری میشم . وقتایی که خیلی ناراحتم یا استرس دارم

در حالت عادی و استراحت ضربان قلبت چنده؟؟.

راستش من خودم میترسم ورزش کنم از وقتی اینجوری شدم ولی به دکتر نگفتم و نظرشو نمیدونم 

سلام عزیزم ‌ درکت میکنم خیلی بده من گاهی هر سی ثانیه بک بار اینجوری میشم . وقتایی که خیلی ناراحتم یا ...

من یه چیزی ترسیدم اینطوری شدم خیلی بده خدا به همه مون کمک کنه

ضربان قلبم چون قرص کنکور میخورم پایینه.دکترم بهم گفت ورزش سنگین نکن ضربان قلبت باید پایین باشه به خاطر همین از ترسم دیگه ورزش نکردم ولی واقعا خیلی بده من چندین ساله ورزش میکنم الان حس خیلی بدیه انگار ناتوان شدم😭

من یه چیزی ترسیدم اینطوری شدم خیلی بده خدا به همه مون کمک کنهضربان قلبم چون قرص کنکور میخورم پایینه. ...

من تازگی میخواستم برم ایروبیک . پس نباید برم؟ 

آره ترس خیلی تشدید میکته این علائم رو

من یه چیزی ترسیدم اینطوری شدم خیلی بده خدا به همه مون کمک کنهضربان قلبم چون قرص کنکور میخورم پایینه. ...

منظورت از قرص کنکور پروپرانول هست؟

2809