2777
2789

احتمالا از این سند مادرهاست که برای چندتا خونه یکیه 

بعد میخواد واحدو قولنامه وکالتی بده بهتون

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا ریسک نکنید

وکالتی یعنی مثلا وراتثی هست یک نفر به عنوان وکیل بقیه میزنه به نامتون شاید الان نه ده سال دیگه مشکل بخوره

بعد سند برنه مالیات بلید بده

ممکنه سندو گرو بذاره و هزار جور دیگه

از شهرداری ته و تو خونه رو در بیارید

شاید باورت نشه اما قولنامه بیشتر از وکالتی اعتبار داره

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

یعنی سند به نام خودش بمونه و شما فقط وکالت دارید ازش. اصلا قبول نکنید فردا طرف فوت کنه، وکالت باطل میشه و وراث خونه رو میگیرن. مگر اینکه از تک تک وراث توی وکالت نامه امضا گرفته بشه که البته بازم اگر فوت کنه یه سری روند قانونی داره و بازم اونا باید بیان سند بزنن و ممکنه اذیت کنن. وقتی سند داره چرا میخواد اینجوری بفروشه؟ 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
میگم نکنه مالیات اینا داره آخه خونه کلنگیه

استعلامشو بگیرید کلاه سرتون نره شاید سندش رهن بانکه و بدهی داره 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اصلا ریسک نکنید وکالتی یعنی مثلا وراتثی هست یک نفر به عنوان وکیل بقیه میزنه به نامتون شاید الان نه ...

آره عزیزم ما هم از این می‌ترسیم آخه گفتند مالیات خونه به پای خودتونه خونه کلنگیه ما فقط وکالت میدیم 

یعنی سند به نام خودش بمونه و شما فقط وکالت دارید ازش. اصلا قبول نکنید فردا طرف فوت کنه، وکالت باطل م ...

شاید اصلا وام گرفته سند توی رهن بانکی جاییه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
آره عزیزم ما هم از این می‌ترسیم آخه گفتند مالیات خونه به پای خودتونه خونه کلنگیه ما فقط وکالت میدیم& ...

خیر بیشترشو فروشنده میده مگر شما بخواید ساختو ساز کنید که بازم ربطی به زمان خریدتون نداره شما بخاطر ساخت و ساز مالیات و اینا میدین

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
2810