2777
2789
خیر بیشترشو فروشنده میده مگر شما بخواید ساختو ساز کنید که بازم ربطی به زمان خریدتون نداره شما بخاطر ...

آهان عزیزم ممنون. اینا گفتند ما محضر اینا نمی‌آیم  فقط وکالت میدیم برین به نام بزنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کنم بخاطر مالیات زیاده میخاد از زیرش دربره

حالا جدا از مالیات میدونی چقدر سر شما کلاه  میره

شما خونه سند دار میخرید،مثلا متری ۱۵تومن

قولنامه ایش میشه متری ۱۲تومن

وکالتی متری شاید ۱۰ تومن بشه مثلا

بعد شما پول سند میدین اما وکالتی میخرید 

فردا بیاید بفروشید بر فرض اینکه هیچ مشکلی هم ب وجود نیاد

چون وکالت دارید و سندی نیس به قیمت وکالتی میفروشید،خریدار کاری نداره زمین سند دار بوده یا نه میگه وکالت دارید پس منم وکالتی میخرم ۱۰ تومن 

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
عزیزم اگه وکالت بده بد بزنیم به ناممون اونموقع هم موقع فروش وکالتی میشه

اگه سندی در کار نباشه بله

یا خیلی خرج کنید از دولت سند بگیرید بازم به ضررتونه

خلاصه چون سند داره یا باید براتون سند بزنه یا هیچی دیگه زیر قیمت بفروشه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

نخرید عزیزم همسرم الان وکالت زده به نام طرف 

حالا الان ما به یه مشکل اداری خوردیم میگیم بیا سند بزنیم به نامت نمیاد 

خونه فقط با سند شش دانگ بخرید هر چقدر هم که فکر کنید سود داره باز سرتون کلاه میره 

پسرعمه من بنگاه کار میکرد یه حرف خوبی زد گفت قطعا اگه ملکی توش سود باشه نمیزارند به دست مشتری برسه تو خود بنگاه کارگنانش شده شریکی میخرند این ملک شما هم دقیقا همونه چون دردسر داره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

عزیزم یه احتمال هم داره اینطور باشه زمین سند داره ولی ایشون وکالتی خریده به شما هم اونطور میده ، یعنی سندرو به نام خودش نزده فکر کنم اونم به احتمال زیاد بخاطر پول دفتر خونه وعوارض و....باشه میخاد وکالتی بده خودتون پی کارا باشید. در اینصورت خونه سند داره ولی بقیه ی هزینه ها میافته گردن شما . یکی هم حتما پیگیر باشید سند آزاد باشه و در گرو و رهن بانک نباشه . بازم با یه وکیل یا بنگاه حتما حتما مشورت بکنید همون بنگاه مورد معامله خونه نباشه . امکان هر چی هست . 

عزیزم یه احتمال هم داره اینطور باشه زمین سند داره ولی ایشون وکالتی خریده به شما هم اونطور میده ، یعن ...

ممنون عزیزم از توضیحاتتون.

آره اینا سند به نام دارن انگار فقط میخان وکالت بدن دراینصورتم انگار همه عوارض مالیات اینا به عهده ما میشه