2777
2789
عنوان

ارزوی چه چیزی رو از بچگی داشتید بهش رسیدید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 105 پست

دوست داشتم‌ معلم شم

گیتار یا ویولون دوس داشتم

من خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی✨️😇من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هشتادی معلم بشم 🩵بعدش یه ازدواج موفق با یه آقای همچی تموم 👐🏼  بعدش هم یه دخمل تپل مپل ...  میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه تا کسی نتونه مانع رسیدن به هدفم بشه ، دیگه کسی نتونه بخاطر مشکل چشمام اذیتم کنه😭یا اباعبدالله من ازت قبولی فرهنگیان و یه همسر خوب میخوام که خودت تائیدش کنی..⭕ ☆) 👉🏻تاپیکایی با این علامت ، آرزوهایی که بعدا بزودی بهشون میرسم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما اگر کسی واقعا میخواد موفق بشه و ب خواسته هاش برسه واقعا من 12 فایل دارم درباره افرادی که تو گروه های مخفی عضو هستند ایدیشو بده تلگرام براش بفرستم در رابطه با قانون جذب و افراد فوق العاده ثروتمند 

از بچگی دوس داشتم معلم شم ولی از اونجایی که ازدواج کردم بعد پرستاری قبول شدم شوهرم نزاش برم تو دلم موند معلمی

بعد شوهر پولدار و اخلاق خوب خونه خوشگل داشته باشم خ

هیچی نشد چون خانوادم حماقت کردن نمیبخشمشون چون شوهرم پولدار بود بزور دادنم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

داشتن ماشین شاسی بلند و داشتن یه خونه شیبییک ، متاسفانه به گرد پاشم نرسیدم😔 و داشتن یه همدم یه عشق واقعی

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
وای خوداااا این یکی از ارزوهای منه..هرجا ببینمش عین دیونه ها زل میزنم بهش مطمعنم یه روز میخریمش😍😍 ...

انشالله عزیزم😍😍

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

کوه آرزوها من بودم😅 از اسکوتر و اسکیت و اسکیت برد گرفته تا داشتن موهایی بلند تر از راپونزل که تا پارکهای اطراف برسه

تا دکتر زنان شدن، کارگردان شدن، آرایشگر شدن(به این رسیدم😂 ولی وقتی رسیدم که دیگه آرزوم نبود) بازی ساز شدن، گیمر شدن

ماشین بوگاتیییی هنوزم میخوامششش

پول زیاددددد که ایشالله به این میرسم😁

نیروهای ماورایی داشتن

دیدن تمام فیلمها و انیمه های جهان

یادگرفتن کل زبانهای جهان

خیلی چیزاروهم یادم نمیاد😅

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

هعییی

ب هیچکدام نرسیدم

اووو آرزو ک زیاده ولی🚶🏻‍♀️

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯
کوه آرزوها من بودم😅 از اسکوتر و اسکیت و اسکیت برد گرفته تا داشتن موهایی بلند تر از راپونزل که تا پا ...

رسیدن ب خواسته کاری نداره فقط باید اراده کنی تا وقتی اراده نداشته باشی اون خواسته از اسمون واست نمیوفته رو زمین دکتر زنان و کارگردان که درسشو باید بخونی دیدن فیلم و انیمه هم باید بشینی و ببینی 

انشاالله بهش میرسی

دورت بگردم عزیزم ممنونم ، ولی محاله الان دوتا بچه کوچیک دارم تو بدترین جای ممکن دارم زندگی میکنم یعنی اگر عکس بدم همتون روزی هزار بار خدارو شکر میکنید که حداقل خونه خوب و گرم دارین که توش زندگی میکنید

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

کتاب معجزه شکر گذاری رو بخون شب ها بابت چیز های ک داری شکر گذاری کن ب خواسته هات به این که چه طوری میخواد تو زندگیت بیاد فکر نکن و هر اتفاقی تو زندگیت میفته بگو این به نفع منه