2777
2789
عنوان

چرا غذای بیمارستان هیچ وقت خوشمزه نیست 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 4029 بازدید | 59 پست
اخی عزیزم چون مریضی نمیتونی طعم غذارو خوب حس کنی

نه بابا من بیمارستان کار میکنم 😂

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

من بیمارستانی ۸ روز بسترس بودم

ب قدری غذاش خفن و‌لاکچری

بود الانم هوس میکنم.!

ی عذاهایی میدادن که من از کسی نشنیدم بییمارسنان ازینا بدخ

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناراحت نشیا نوشجونتم ولی من همیشه حس میکنم با چکمه درست میکنن بخصوص سوپو😁 

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
همشو خوردی که 😄

ادم گشنه سنگم میخوره 

از ساعت ۶صبح تا حالا کوفتن نخورده بودم 🤣🤣

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

عزیزم ی سوال دارم مادرم جدیدا فشارش همیشه چهارده یا پونزدهه تازه از بیمارستان مرخص شده دکتر براش قرص فشار ننوشته میشه خودم بهش یک چهارمشو بدم وقتایی ک فشارش بالا میره؟

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
عوضش غذای هواپیما خیلی خوشمزه اس

یه بار شانسم موقع ناهار بودیم کلی هم ذوقش داشتم 

ناهار آوردن اه بگو چی بود 

کوکوسبزی یخ و ماسیده 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
عزیزم ی سوال دارم مادرم جدیدا فشارش همیشه چهارده یا پونزدهه تازه از بیمارستان مرخص شده دکتر براش قرص ...

چند وقته فشارش بالاست ؟؟ 

قبلاً چند بود؟؟ 

بیماری خاصی هم دارع؟؟