2777
2789
عنوان

لکه قهوه ای بعد لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 8488 بازدید | 42 پست
نترس گوگل کن بببن شاید عادی باشه 

گوگل خو هرچی سرچ میکنی از سرماخوردگی ساده تاهرچی رو میزنه سرطان😐😂

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
من شنیدم قسمت بیکینی و زیر بغل درد داره نسبت ب بقیه جاها

من فعلا جلسع دومم بود وقتی میزد خنک ترش میکرد ک دردی احساس نشع 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه مال منم همینه پس میرن؟ دستگات چی بود؟ یه بغض بدی گلومو گرفته از نگرانی😑

اره مال من که رفتن. دستگاه الکساندریت کلاریتی 

انقد نگران بودم که نکنه سوخته باشم ولی رفتن، 

اگر که بمونه ینی سوخته که باید دفعه بعد درجه کم کنه، 

ولی میرم نگران نباش 

خیلی بده؟ دستگام کندلاعه

من تیتانیوم میرم خیلی راضیم این بار مویی در نیومده بود جلسه سومم بود گفت جلسه بعد بیا 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف
برای منم زده بود جای شات خنک کننده لیزره. میره بعد چند ماه ولی اگه حساسی کرم لافارر زد کبودی رو بگیر ...

هوف پس نگران نباشم ؟از استرس نتونستم از صبح کاری کنم بس نگران بودم 

هوف پس نگران نباشم ؟از استرس نتونستم از صبح کاری کنم بس نگران بودم 

نگران نباش احتمالا مثل من توام پوستت زود کبود میشه مثل به جایی می خوری، من مهم زود کبود میشم هم دیر میره جای کبودیام .با فشار شات خنک کننده مخصوصا دستام  همه دون دو قهوه ای بود تا اینکه دوره لیزرم تموم شد چند ماه بعدش رفت همش .تازه به من گفت لافارر بزن ولی تنبلی کردم مرتب نزدم وگرنه زودتر میرفت.

نگران نباش احتمالا مثل من توام پوستت زود کبود میشه مثل به جایی می خوری، من مهم زود کبود میشم هم دیر ...

لافارر هرروز باید بزنی؟

نگران نباش احتمالا مثل من توام پوستت زود کبود میشه مثل به جایی می خوری، من مهم زود کبود میشم هم دیر ...

من پوستم حساس و سفیده بعد رو ساق پام رو همون قهوه ایا لکه زرد(حالت کبودیه زرده)اولش کبود بود بعد کم کم بی رنگ شد تبدیل شد به زرد(از حرف زدنم مشخصه استرس دارم؟؛)))

لافارر هرروز باید بزنی؟

ببین لافارر بزنی زودتر میره ولی در کل میره یعنی نگران کنند هنیست ولی خیلی استرس داری من اصن برام مهم نبود چون میدونستم کبودی میره ولی بعد جلسه سوم بود رفتم خودش گفت این دون دونا کبودیه بعد جالب اینه برای خودم سوالم نشد چه برسه نگران بشم :)))))))) بعد گفت کرم زد کبودی لافاررو بزن.که گرفتم ولی زیاد نزدم. الان یکسال میگذره از اخرین باری که لیزر رفتم هیچی نیست صاف صافه. دفع بعد بهش نشون بده شاید شدت شات خنک کننده تو کمتر کنه اگه بشه هرچقدر خنک کننده شدتش بیشتر باشه و سردتر باشه اینا بیشترن.

ببین لافارر بزنی زودتر میره ولی در کل میره یعنی نگران کنند هنیست ولی خیلی استرس داری من اصن برام مهم ...

عهههههههههه وای خدا خیرت بدههههههعع خدا هرچی میخوای بت بدهععع ممنونننن اره ایندفعه خنک کنندش بیشتر بود چون خودش گفت جلسات اول ودوم شدت خنک کننده بیشتره بعد جلسات بعدی شدت کمتره 

عهههههههههه وای خدا خیرت بدههههههعع خدا هرچی میخوای بت بدهععع ممنونننن اره ایندفعه خنک کنندش بیشتر ب ...

سلام عزیزم لکات رفتن؟ 

من الان یه هفته از جلسه دومم میگذره قسمت بکینی لک های قهوه ای زده البته اول قرمز بودش الان قهوه ای شده . از استرس دارم میمیرم .