2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این یه مورد و برخلاف خیانت لازمه ک به روش بیاری

خیلی رُک برو بهش بگو این اشغالا چیه تو گوشیت اگ انکار کرد بگو ریدی آبم قطعه بدترش نکن

بترسونش تا حساب کار دستش بیاد

ثانیه ها عطفِ به ماسبق نمی شوند…

ولش کن همشون میبینن=|

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست

نگاه کن عزیزم

تو زندگیتون برای طرف مقابلتون یه چارچوب و حریم شخصی قائل بشید تا طرف مقابل هم همچین کاری بکنه 

اگه شما الان به روش بیارین فکر میکنین نگاه نمیکنه؟

صدرصد بیش تر لجش میگره نگاه میکنه

دامپزشک هستم🌈♥️