2777
2789
عنوان

هفته دیگه میرم دبی لطفا...

17 بازدید | 14 پست
سلام به عزیزان بچه ها انشالله هفته دیگه میرم دبی،اولین بار میشه بگین مراکز خرید کجاها برم..در مورد جاهایی که اوت لت دارن توضیح بدین لطفا
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست
اگر ممکن نظرات و تجربیاتتون بزارین چون سرکارم و شلوغ،میام سر می زنم...راستی من تو پارک آبی می خوام بلوز و شلوار حالت استرج بپوشم...شدنیه؟؟گیر نمیدن؟؟
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرکز خرید که خیلی زیاده. بستگی داره به بودجه ات. دبی مال. امارات مال. سیتی سنتر... در مورد پارک آبی حتما حتما مایو اسلامی بپوش چون جنسش یک حالتی هست که تو آب بد نمیشه. بعضی وقتها ادم اونجا خانم هارو میبینه لباسشون خیس شده و بدددددجوری بدنشون پیداست و به خیال خودشون پوشیده هستند !!! مایو اسلامی تو تهران میفروشند ولی همونجا تو پارک آبی هم هست فقط یه کم گرونه حدود ٣٠٠ هزار تومنه
2805
بعضی بازی ها رو هم نمیگذارند با بلوز شلوار بری ولی با مایو اسلامی میگذارند. کلا هرررررجنسی بپوشی خیس که میشه لباس زیرت و بدنت معلوم میشه پس حتما برو مایو اسلامی بخر اخه نمیدونی من تو پارک ابی چه حرصی از دست خانومهای هموطن میخوردم: (((((((
مرسی ماریا جان،طبق برنامه ریزی خودم گفتم به ترتیب دبی مال،ابن بططوطه و سیتی سنتر دیره برای خرید کرفور...در مورد اوت لت شنیدم نمیدونم کجاهاش داره
ما هم بهمن ماه اولین بار بود دبی میرفتیم خیلی هم خوش گذشت ولی قیمتها خیلی بالا بود اصلا نتونستم اونجوری که برنامه ریزی کردم خرید کنم دبی مال و امارات مال خیلی گرونن ولی ابن بطوطه به نسبت بهتر بود سیتی سنتر باز هم قیمتهاش بهتر از بقیه بود
توی هتل تور لیدر هست که راهنماییتون میکنه و یه سری تورهایی هست که با پرداخت هزینه میبرنتون ما تور گشت شهر رفتیم خیلی عالی بود توی یه روز همه جای دبی رو دیدیم و شام رو هم توی رستوران صدف توی دبی مارینا خوردیم این تور رو توصیه میکنم حتما برین ما ابوظبی هم یک روز رفتیم باز هم خیلی خوب بود
مرسی لیمو جان،بچه ها من و همسرم مشکل زبان انگلیسی نداریم،برای تور شهر به نظرتون خودمون با مترو بریم بهتر نیست؟؟
بچه ها الان از یکی شنیدم که می گفت با بلوز و شلوار فقط میزارن بری داخل پارک،نمیزارن بری تو آب درستهههههههههه؟؟؟
بستگی به خودت داره اگه جنس عالی و گردن میخای دبی مال و امارات مال . اگه متوسط میخای سیتی سنتر و البسام جنسش بد نبود . اگر هم ارزون میخای دی تو دی ولی منکه رفتم نسبت ب چند سال پیش جنساش واقعا کیفیتش پایین بود
2809