2777
2789
عنوان

جاريم طلاق گرفته بچشو به گردن بگيرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6430 بازدید | 162 پست

مردم بچه خودشونو نگه نمی‌دارن ینی به اون درجه از فداکاری و گذشت رسیدی؟ 

اول زندگیتون بچه خودتم نه بچه جاریتو نگه داری؟ 

هر وقت به قدر کافی رنج بکشی متقاعد میشی که      << خودخواهی >> عیب نیست؛ نتیجه گذشت های بیهوده‌ست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط حواست باشه الان داری این خوبی رو میکنی دو روز دیگه بچه بزرگ شد جاریت یاد بچش نیفته. طرف زنده است بابا. صحیح و سالم. حالا فوت کرده بود یه چیزی

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

وااای خدا چجوری دلش میاد بچه 2 ساله و 9 ماهشو ول کنه هرچند شرایط سخت باشه... 

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  
یعنی مادر بچش و نمیخاد ؟؟؟ 

نه گذاشته رفته

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

اصلا  ساده نشو. مادره زنده است بیاد بچه رو جمع کنه باباش نمرده مسولیت کارش رو قبول کنه شاید اینجوری سر عقل بیان

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نه اصلا هیچ پیشنهادی نده 

شاید جاریت میخواد بچه ها رو بذاره که خانواده نتونن از پسشون بربیان برگردن دنبالش 

بعدم مگه تو تا حالا بچه داری کردی بدونی چجوری اول زندگیت دستت بند میشه؟