2777
2789

یه پسری که تقریبا همسن خودمه دانشجو پرستاریه ماشین داره ولی خونه نداره قراره بعد فارغ التحصیلی که میره سرکار خونه پدری و بکوبن بسازن تا الان اخلاق بدی و ندیدم ازش پدرش و تو ده سالگی از دست داده و مادرش تنهاست و اینکه شهرامون باهم یکم فاصله دارن تو خانواده ی ما وصلت با غریبه خیلی سخت و کمه 

نه 

هم یه دونه اس و مادرشم تنهاس ، وقراره همونجا خونشو بسازه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا ازدواج با غریبه خیلی بهتر از فامیله، هم به لحاظ اخلاقی هم ژنتیکی. و اینکه اگه دوسش داری و به دلت نشسته قبول کن، خونه و ماشینشم که تامینه، شغلشم همینطور، سنتونم که عالیه و به هم میخورید. 

پشم‌هایم سرحال و شاداب بودن حتی مقاوم به لیزر، تا اینکه عضو نی‌نی‌سایت شدم. از تمامی کاربرانی که با تاپیک‌های فوق سمی من رو در مسیر پشم‌زدایی یاری دادن سپاسگزارم. ❤

ببین بد نیستاااا ولی کلا کسی که تا الان تو این شرایط کنار مادرش بوده وابستگی شدیدی بینشون هست و تقصیری هم ندارن بعد بیای حرف بزنی میگه مادرمه نه برای شما قابل درکه نه برای ایشون 

خیلی وقت نیست که میشناسمش تاحالا چنین چیزی حس نکردم ازش ولی ممکنه باشه 

اگه باشه برات بعدا مشکل میشه.... خونه هاتونم یکیه بدتر

تیکر بارداری نیست....من برای رسیدن به تو نذر کردم...                   
ببین بد نیستاااا ولی کلا کسی که تا الان تو این شرایط کنار مادرش بوده وابستگی شدیدی بینشون هست و تقصی ...

چیزی که خیلی ذهنم و درگیر کرده همینه و خب حق دارن که وابسته باشن 

2810