2777
2789
عنوان

توروخدا راه حل بگین برای افت دهان

233404 بازدید | 71 پست
توی دهنم حدود 20 تا افت زدم. توی گلوم روی زبونم روی لثم. یک هفتست نمیتونم چیزی بخورم. اول گلوم عفونت کرد. بعد افت. دیشب دکتر بهم قرص داد و گفت با سرم شستشو مدام دهانتو بشور. ولی از درد دارم میمیرم . سه شبه اصلا نخوابیدم. اگر راه حلی میدونین که زود خوب شه یا دردش بیفته دریغ نکنید
مجــــازی هستیم امــــا
دلمــــــان مجازی نــــیست
میشکند
حواست به تایــــپ کردنت باشــــد....
بیشتر ببینید
من خدای آفتم ماهی یه بار دکتر گفت شربت دیفن هیدرامین تو دهنت قرقره کن پنج دقیقه بعد قورت بده بهتر شدم اما من به خودم ثابت شده فقط باید زمانش بگذره تا خوب شه برا من یه هفته بود
تو را من چشم در راهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دلم میخواد سرمو از گردن حدا کنم بندازم دور اونقد درد میکنه همه جاش دیگه
مجــــازی هستیم امــــا
میشکند
بیشتر ببینید
پرسیکا عالیه خیلی زود خوب نیشه با جوش شیرین هم بهتر میشه من قبلنا جوش شیرین میزدم روشون ولی خالا پرسیکا
مامانا لطفا برای سلامتی نی نی هامون و برآورده شدن حاجاتمون صلوات***اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمدو عجل فرجهم***
یه داروی آمریکایی هست مخصوص آفت دهان . مثل گوش پاک کنه . یک سرش رو میبری از اون یکی سرش ماده اش میاد برای هر وقت یک بار استفاده کنی خوب میشه . داخل بسته اش دو تایی هست . معجزه میکنه انگار . انقدر خوبه که برای هر افت نباید بیش از یک بار استفاده بشه چون خوب میشه با همون بار اول . متاسفانه اسمش رو یادم رفته سه سال پیش خریده بودم . ولی از داروخانه ها بپرس بگو داروی افت آمریکایی .
و خدایی که همین نزدیکی است ....
توی چندتا سایت یه چیزی رو میگفتن اسمش oralmedic . بیشتر تبلیغ میکردن . میگفتن یک ساعته خوب مبشه کامل . درسته؟ پریسکام همینه؟
مجــــازی هستیم امــــا
میشکند
بیشتر ببینید