2777
2789
عنوان

توروخدا راه حل بگین برای افت دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 233404 بازدید | 71 پست
این فرق داره ولی بنظرمن امتحانش کن,اینقد خوبه که دختر سه ماهم افت دهنش به هیچ وجه خوب نمیشد وسوسه شدم بزنم چون میسوزونه دلم سوخت نزدم
دختر کوچولوی من در اردیبهشت از بهشت خدا دل کند و زمینی شد
ان شاء الله که زود خوب بشی . امیدوارم همین دارو رو بتونی پیدا کنی . روی جعبه اش هم شکلش رو کشیده . شکل گوش پاک کنه دقیقا . باید دقیق بزاری روی افت . برای هر افت هم یک بار فقط .
و خدایی که همین نزدیکی است ....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای مریم منم مثل تو شدم . خیلی بده .
خداوند به موسی فرمود : با زبانی دعا کن که گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!! موسی عرض کرد چگونه ؟؟؟ خداوند فرمود : به دیگران بگو برایت دعا کنن ! چون با زبان آنها گناه نکرده ایی .... برای هم دعا کنیم قطعا زودتر مستجابه . واسم دعا کنین و یک صلوات بفرستین واسم . ممنون .
بیشتر ببینید
سلام من برای آفت دهنم یک قرص سفکسیم ٥٠٠مسخورم دو ساعته خوب میشه ولی حرفم به شما اینه وقتی تعداد آفت اینقدر زیاد بشه ممکنه خدای ناکرده خدای ناکرده یه بیماری دیگه باشه فقط میخام اینو بدونی که یه بیماری خود ایمنی هست به اسم پمفیگوس که شروعش با آفت دهان به تعداد زیاد که خوب نمیشن هست دکترهای معمولی اطلاعی ندارن از این بیماری اما شما حتما برو بیمارستان رازی که پزشکاش تخصصی در زمینه این بیماری کار میکنن به امید خدا که بیماریت این نیست ولی من چون عموم این مریضی رو گرفته گفتم اطلاع رسانی کنم ننرس درمان میشه و اگه زود بری بهتره بازم نمیگم نمیخام نگران بشی فقط وظیفم دونستم اطلاع رسانی کنم
خدایا کمکم کن

سلام موثر  ترین ، حتمی ترین ، قطعی ترین و صد درصد ترین راه درمان آفت  که تمامی کسانی که از این راه استفاده کرده اند بدون استثناء صد درصد بهبود پیدا کرده اند استفاده از داروی (آفتین ژل ) است  از شما خاضعانه التماس میکنم تنها یک بار از این دارو استفاده کنید و اگر مشکل شما بر طرف نشد هر چه دوست دارید در دلتان به من بگویید  برای اطمینان با یک سرچ ساده  نام این دارو دراینترنت خودتان کاملا قانع خواهید شد

اینجانب سالها به این بیماری  مبتلا بوده   ورنج ودرد فراوان راتحمل کرده ام و برای درمان  آن راههای بسیاری را امتحان  ونتیجه ای نگرفته ام و فقط با یک بار استفاده از این دارو مشکل من به کلی برطرف شده است

آفتین ژل محصولی  که برای نخستین بار دردنیا ساخته شده است و مراحل ثبت اختراع آن در سال ۲۰۱۱ در ایالات متحده شروع و در ایران در سال ۱۳۹۱ نیز ثبت شد(که در تمام داروخانه ها  موجود است ) حاوی عصاره گیاهی که معمولا با یکبار مصرف و در زمان 20 ثانیه آفت دهان را درمان مینماید و درد و ناراحتی بیمار بعد از چند دقیقه کاهش یافته و آثار آفت دهان بعد از مدتی التیام و بهبود مییابد.آفتین ژل برای درمان تمامی موارد کوچک و بزرگ آفت و مراحل مختلف تشکیل آن توصیه می گردد.