2777
2789
عنوان

مامان های ناز نی نی های مهر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 402258 بازدید | 89129 پست

واکسن نفس رو چهارشنبه زدم یکی تودست یکی پا ...... پاش سفت شده قسمت واکسن مامانا چی کارکنم خوب شه؟؟؟نیاز به دکتر هست؟؟؟قرمزی نداره فقط از داخل سفت شده 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دیشب مهمونی بودیم بچه یکی از فامیلامون که با پسرم هم سنه اومده بود ماشالله 4سانت از پسر من بلند تر و شایدو ماشاالله خیلی ام تپل تر ،نگران کمیل شدم بچم 10,600وزنشه وزن تولد 3٫۱۰۰،بهداشتم بهم گفت نسبت به وزن تولد400گرم وزنش کمه ،نمیدونم دیگه باید چیکار کنم،تو مهمونی یه جور بچه هامونو مقایسه میکردن کخ یعنی من مادر خوبی نبودم و به بچم خوب نرسیدم

بی خیال رضوان جون ..... دختر منم خیلی وزنش کمه قدشم ۸۰سانته که گفتن کمه.... ولی اصلا به حرفای اطرافیان اهمیت نمیدم .... مهم سلامتی بچه است .... مطمین باش که مادر خوبی هستی .... اصلا مقایسه بچه ها کار اشتباهیه .... 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

سلام بچه ها خوبید

یسنا جون چه خبر 

امیرسجاد خوبه؟

راستی من آریارو از شیرگرفتم . الان یه ۳،۴هفته میشه فکرکنم. 

غذا خوردنش خداروشکر بهترشده. 

شیرمحلی و گاهی پاستوریزه هم مدام تولیوان میخوره تو روز.

ازامیرسجادبگو چه خبر چیکارمیکنه؟

خدایا شکرت بابت همه مهربونیات
بچه ها دیشب مهمونی بودیم بچه یکی از فامیلامون که با پسرم هم سنه اومده بود ماشالله 4سانت از پسر من بلند تر و شایدو ماشاالله خیلی ام تپل تر ،نگران کمیل شدم بچم 10,600وزنشه وزن تولد 3٫۱۰۰،بهداشتم بهم گفت نسبت به وزن تولد400گرم وزنش کمه ،نمیدونم دیگه باید چیکار کنم،تو مهمونی یه جور بچه هامونو مقایسه میکردن کخ یعنی من مادر خوبی نبودم و به بچم خوب نرسیدم

رضوان جون اصلا اینجوری فکر نکن رشد قدی بچه ها تحت تاثیر عوامل مختلفی هست یکی الان قد میکشه یکی توی سن بلوغ 

ژنتیک و قد والدین هم تاثیر گذاره 

سلام اتی جون خوبم امیر سجاد هم خوبه...خوش به حالت من که یک هفته است بیچاره شدم از بیخوابی بازم شبا میگه شیر...اما من تا الان مقاومت کردم روزا نمیخوره ولی شبا یادش میاد...بچم 4 تا دندون داره در میاره سر ما هم خورده خواستم ولش کنم بذارم برا بعد گفتم حالا که سختی کشیدم بذارادامه بدم...امیر سجاد هم که لب نمیزد غذا الان ماشالا بهتر شده...

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

سلام‌ستاره جون 

ممنون عزیزم 

آریا ۱۹ماهگیش از شیرگرفتمش. خداروشکر خیلی غذا خوردنش خوب شده.

ستاره جون یسنا جون تل گرام ندارید بیاید گروه؟ خیلی خوبه نسبت به اینجا. اینجا همش قطع وصلی داره

خدایا شکرت بابت همه مهربونیات

سلام به همگی خوبید؟از وقتی سایت داغون شده اینجا هم خلوت شده ها...منم شکر خدا 2 3 هفته ای میشه امیر سجاد و از شیر گرفتم...خدا رروو شکر خیلی خیلی غذاش خوب شده...اولا به زور ی وعده میمیخوررد الان سه وعده میخوره با دو میان وعده...خیلی خوشحالم...کاش زودتر ازشیر میگرفتمش...هرچند میگن زیر 21 ماه نباشه.بهتره...شبا هم هر ساعتی بخوابه تا صبح خدا رو شکر ی سره میخوابه 9 ساعت میخووابه منم میگیرم راحت میخوابم...خخخخ

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...